Veljko Ražnatović je trenutno jedan od najboljih srpskih boksera. Zna se jako dobro da je on sin od Cece Ražnatović, i da je baš zbog toga uvijek na udaru kritika. Uvijek ga optužuju da mu mama kupuje mečeve, ali on u stvari trenira najgori mogući sport koji neko može da izabere. Ne osvrće se na zle komentare i tjera po svome.

Značaj banjalučkog trijumfa Veljka Ražnatovića ima jedinstvenu važnost.

U uzbudljivom boksačkom događaju koji se održao u banjalučkoj dvorani Obilićevo slavio je Veljko Ražnatović koji je u finalu nokautirao Pjotra Budžiševskog. Među gledateljima samo je Veljkova supruga Bogdana stajala uz njega, dok je majka Ceca gledala utakmicu na televiziji i dijelila snimke na Instagramu. Bogdana je dobila brojne komplimente za svoj besprijekoran stil, odjenuvši zadivljujuću crnu haljinu koja je isticala njena gola ramena i zadivljujuću ogrlicu na vratu. Unatoč užurbanoj atmosferi prepune dvorane, bez muke je pratila utakmicu i strastveno navijala za svog supruga, čak iu radosnoj trudnoći.

Nakon što je ostvario svoju 16. pobjedu u profesionalnom ringu, Ražnatović je izrazio uvjerenje da je od trenutka zvuka gonga dominirao borbom, ne ostavljajući suparniku nikakve šanse. Ražnatović je uz jaku opredijeljenost za pobjedu istaknuo kako poraz nije opcija, pogotovo pred nevjerojatnom publikom u Banjoj Luci. Utakmica je bila pravi spektakl, a Ražnatović je izrazio želju da se revanš odigra u istom gradu. Ova pobjeda za njega je imala poseban značaj jer ju je posvetio svom pokojnom “bratu” Žarku Ećimu, bliskom prijatelju koji je prije dvije godine tragično preminuo od teških povreda zadobivenih u prometnoj nesreći u srcu Banje Luke. Unatoč 20-dnevnoj borbi liječnika da mu spase život, Žarko se nije uspio oporaviti.

Nakon velikog gubitka, Veljko i Anastasija Ražnatović oprostili su se od svog dugogodišnjeg prijatelja, izrazivši svoje iskrene osjećaje na Veljkovom profilu.

Veljko se od svog mlađeg brata oprostio srdačnom porukom. Prenio je neizmjernu ljubav prema svom bratu, istaknuvši da ga voli iznad svega. Veljko je poželio da se za njegovog brata otvore vrata raja, priznajući ga kao najboljeg čovjeka kojeg poznaje. Uz ove riječi, Veljko je podijelio i drage fotografije.

Žarko Ećim, sin Ljubana Ećija, bivšeg zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti Republike Srpske, doživotni je prijatelj Veljka i Anastazije. Njihova se veza učvrstila tijekom Veljkova boravka u Banjoj Luci, gdje je nastavio studij na Fakultetu primijenjenih i pravnih znanosti.

Veljkova majka Ceci njegova je vatrena navijačica, koja ga svim srcem podržava u sportu koji je odabrao. Unatoč zabrinutosti drugih, ona stoji uz njega, čak i kada svjedoči fizičkim udarcima. – Naravno da mi bude neugodno kad vidim da neko udara Veljka – priznala je.
U tom periodu Ceca je dala objašnjenje, navodeći da, iako je Veljkova protivkandidatkinja zaista dijete, vrijedi napomenuti da je i to dijete na svijet donijela majka. Veljkova teta Lidija dosljedno ga podržava tijekom borbi, a Anastasija, koja je bila redovita publika, preselila se u Sevillu.

Veljko je jednom prigodom rekao da se njegova teta dosljedno bavi molitvom dok se on natječe, a njegova sestra samouvjereno kaže: “Nikad nisam sumnjala.” Oni posjeduju duboko razumijevanje njegovog putovanja i prepoznaju da je to put kojim mora slijediti. Veljko je spomenuo i namjeru da se nastavi baviti boksom do 33. godine.

 

Preporučujemo