Svetlana Ceca Ražnatović je uspešno usavršila svoju ishranu, a prema njenim riječima, za samo mjesec dana uspela je da skine nevjerovatnih osam i po kilograma.
Iako je Ceca priznala averziju prema nezdravim metodama mršavljenja, donijela je odluku da poboljša ishranu i u svoju rutinu uvede vježbu, što je rezultiralo primjetnim i brzim promjenama.
Porodica Ražnatović ima brojne razloge za slavlje u narednim mjesecima, a najiščekivaniji je dolazak Veljkovog trećeg sina Ilijana.
Pjevačica je spomenula niz predstojećih događaja, počevši od Krstanovog prvog rođendana, potom očekivanog dolaska Ilijana početkom maja, a potom i Željkovog rođendana. Na kraju, pevačica je spomenula sopstveni rođendan, za koji je izjavila da neće slaviti.
Potom je pažnju usmjerila na ćerku Anastasiju i zeta Nemanju, razmišljajući o njihovom vjenčanju.
Ceca je izrazila neizvjesnost u vezi sa detaljima venčanja, uključujući donijete odluke, tajming i način na koji će se ono održati, ali nas je uvjerila da ćemo svakako biti obavješteni.
Tokom proslave rođenja sina, pjevačica je otvoreno priznala da je njen sin Veljko izrazio veliku želju da nastupi Dušan Kurtić, a Ceca se potrudila da ispuni želju svog nasljednika.
Preporučujemo