Katarina Živković nakon pobjede u televizijskom reality programu dobila je prostrani stan od 70 kvadrata koji se nalazi u mirnom kvartu Zemuna. Katarina Živković, zadovoljna svojim izborom, izražava svoju naklonost prema osamljenoj lokaciji jer ostavlja dojam da je izvan užurbanog Beograda.

Unatoč nedavnim špekulacijama da Kaća živi u drugoj državi, ona je te tvrdnje oštro demantirala i nastavila živjeti sama na mjestu gdje se trenutno nalazi.

“Godinama držim strogu granicu između osobnog života i javnosti, a toga znaju i vrapci na grani. I ne vidim valjan razlog da se to promijeni u budućnosti. Međutim, uvijek sam otvoreno govorila o svojoj dubokoj želji da prigrlim majčinstvo, jer ono ostaje moja najveća težnja u životu”, samouvjereno je izjavila prije nego što je nastavila.

Pomno je organizirala svoj stan kako bi odgovarao vlastitim željama, transformirajući svoj ekspanzivni životni prostor u utočište književnosti, dragih uspomena i raskošnog namještaja.

U dnevni boravak Kaća je unijela jarke boje, ostavljajući ostatak stana okićenim mirnim tonovima.

Utjehu i radost svaki dan pronalazi u svom voljenom mini dvorištu, šarmantnoj terasi smještenoj u sklopu njezinog doma, gdje uživa u ljepoti sunčanih dana, uživa u svakodnevnim treninzima.

Preporučujemo