Poznata kao jedna od najomiljenijih pop muzičara, veoma je angažovana sa svojim pratiocima na raznim platformama društvenih medija. Nedavno su njena najnovija ažuriranja izazvala veliko interesovanje javnosti. Pevačica Seka Aleksić otkrila je da je uvela psa. Ona i njeni sinovi otkrili su psa beskućnika kako luta ulicama Beograda. Prema izjavi pjevačice, kod psa je pronađen mikročip. Zbog toga je poduzeta odgovarajuća radnja da se odmah kontaktira vlasnik. Međutim, objavljeno je da je vlasnik odbio da preuzme odgovornost za ljubimca.

 

 

„Nina je otkrivena na ulicama Beograda i odlučila smo da je usvojimo. Nakon što smo otkrili mikročip, kontaktirali smo vlasnika koji je negirao vlasništvo, ali je dao jmbg za čip. Odveli smo na pregled i ustanovili da je dobrog zdravlja uprkos pothranjenosti, ali je zbog straha i nepovjerenja ugrizla veterinara. U početku je Nina bila nevjerovatno uplašena, ali s vremenom i strpljenjem postala je opuštenija i prijemčivija za ljudski dodir.

 

“Spremna sam za polazak svog djeteta u prvi razred, ali osjećam više anksioznosti od njega jer ono još nije svjesno odgovornosti koje sa sobom nosi. Moja i ja smo proveli dosta vremena razgovarajući o predstojećim izazovima koji će se suočiti sa porodicom, kao što su zadaci i novi koncepti za učenje.

 

 

Predviđam da mu možda neće biti lako, pogotovo jer je često bio neposlušan u predškolskom uzrastu. Za Jakova je ključno da shvati da se mora fokusirati na učenje, a da se istovremeno razvija naklonost ka učenju. Srećom, on poseduje veliku radoznalost, što će ga verovatno navesti da istražuje različite predmete. Naša je posvećena tome da nam pomogne porodici u formiranju odličnih navika za učenje i pronalaženje zadovoljstva u procesu sticanja znanja.” – ovo su reči Seke u nedavnom intervjuu za “Blic”.

Preporučujemo