Posle višegodišnjeg ćutanja, Dragana Mirković je konačno odlučila da prekine ćutanje i razotkrije šokantnu istinu o strašnim radnjama koje je Ceca počinila nad njom. Intenzivno rivalstvo između ove dve istaknute ličnosti, Cece i Dragane Mirković, ostavilo je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni tokom devedesetih godina. Njihov buran odnos karakterisao je stalni razdor i neprijateljstvo. Međutim, činilo se da se vaga pregnula u Draganinu korist jer se verovalo da ona vlada u muzičkoj industriji.

Kako  Cecino delovanje izlazi na videlo, javnost traži odgovore. Kako je ovo rivalstvo eskaliralo do te tačke? Koji su bili osnovni faktori koji su podstakli Cecin animozitet prema Dragani?

 

Draganino otkriće ne samo da razotkriva toksičnu dinamiku između dve umetnice, već i dovodi u pitanje autentičnost njihovih javnih ličnosti. Godinama su obožavatelji i kritičari spekulisali o pravoj prirodi njihove veze, a neki čak sugeriraju da je njihovo rivalstvo samo reklamni trik. Međutim, Draganin prikaz psihičkih i emocionalnih muka koje je pretrpela od Cecinih ruku razbija svaku iluziju drugarstva ili međusobnog poštovanja. Sada, posle godina ćutanja, Dragana Mirković je odlučila da prekine ćutanje i rasvetli pravu prirodu njihove veze. U šokantnoj ispovesti otkriva dubinu povrede koju joj je Ceca nanela.

 

 

Ova percepcija se naglo promenila kada je Ceca 1994. objavila svoj revolucionarni album “Fatalna ljubav”. Upravo ovo izdanje ne samo da je dovelo Cecu do novih visina slave, već je i izazvalo žestoku konkurenciju između dve dive. Ipak, iza sjaja i glamura krila se mračna tajna koju je Dragana sada hrabro odabrala da otkrije. 2018. godine na snimanju novogodišnjeg programa dogodio se nemili incident. Dragana je prva odgovorila, Seka se pozdravila, a onda je usledilo pitanje “Da li se poznajemo?” Ceca joj je odmah rekla: “Ne znam. Ti odluči, jer me nekad poznaješ, nekad ne.”

Preporučujemo