Ljubav Saše Popovića i Suzane Jovanović dominira u emisiji, odišući neviđenom romantikom i dugovečnom. Od samog početka bilo je evidentno da će se Sašina i Suzanina ljubavna priča rasplesti veličanstveno. Međutim, 1991. godine, tokom značajne proslave 18. rođendana Svetlane Cece Ražnatović, dogodio se ključan susret, kako prenose lokalni mediji… Saša Popović je samouvereno otkrio pevačicu kojoj je pomagao tokom finansijskih nedaća – a evo i pojedinca koji mu je uzvratio podršku.

 

Tačnije, Saša Popović je kao pevač izašao kao pevač na proslavljenom događaju punoletstva proslavljene folk dive, iako je važno napomenuti da njegova sadašnja supruga nije Suzana Jovanović. S obzirom na to da se sve dešavalo u dalekoj prošlosti, brojni pojedinci danas čvrsto tvrde da je susret Popovića i izuzetno zanosnog vokala našeg vremena nesumnjivo promenio putanju njihovog postojanja. Reč je svakako o Zlati Petrović. Kako prenose lokalni mediji, ljubav između njih dvoje brzo je rasplamsala, a bivša supruga Saše i Peje kulminirala je svoju romansu duetom “Horoskop”.

 

Njih dvoje su izveli još jedan duet ranije u svojoj slavnoj karijeri pod nazivom “Ako smo hteli” i “Ti si rođena da mi budeš devojka”: Ljubav između Saše Popovića i Suzane Jovanović bila je neverovatno strastvena, pa su mnogi poverovali da će se proslavljeni direktor produkcije „Granda” na kraju oženiti talentovanom pevačicom. Međutim, njihovoj vezi na kraju je došao kraj. Ljubav između Saše Popovića i Suzane Jovanović najžešća je u emisiji.

 

 

Bez sumnje, njihova veza nije prekinuta zbog uplitanja kolega. Istina je da njihova priča zavisi isključivo od okolnosti. Sada Saša Popović uživa u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, koju često naziva svojom sudbinskom i pravom ljubavi. Oni uživaju u prekrasnom domu, porodici punoj ljubavi, i da ne spominjemo, prosperitetnom životu.

Preporučujemo