U gradu Beogradu, usred raskoši i raskošne teksture svile i somota, konačno je otkrivena dugo čuvana tajna – neotkrivena rezidencija Marije i Verice Šerifović u Americi. Ovo otkriće dolazi sa zapanjujućim i neočekivanim preokretom, popraćeno uvjerljivom fotografijom koja dodaje intrigantan sloj fascinacije priči.Bez sumnje, Marija Šerofpvić je oličenje veoma tražene pevačice na našim prostorima. Sa svojim očaravajuće moćnim vokalom, neosporno je napravila fenomenalno trijumfalnu karijeru, ostavljajući neizbrisiv trag na svakoga ko je čuje. Naročito je Marija izašla kao pobjednica na Eurosongu 2007. godine sa svojom zadivljujućom himnom Molitva, koja je od tada podigla svoju karijeru na još veće visine.

 

Marija se odlično snalazi u svakoj ulozi koju preuzme, uključujući i aktivno članstvo u prestižnom žiriju muzičkog takmičenja Zvezda Granda. Konzistentno je dokazala da je izuzetan mentor svojim kandidatima, sa pobjedničkim rekordom. Osim toga, tokom izazovnih vremena pandemije koronavirusa, Marija se neustrašivo upustila u područje YouTubea, privlačeći znatan broj sljedbenika dok dijeli uvid u svoj svakodnevni život.

 

Zaista, opšte je poznato da Marija ima jaku vezu sa svojom majkom Vericom Šerifović, poznatom pevačicom narodne muzike. Evidentno je da je Marija svoj pjevački talenat naslijedila od majke. Naime, Marija je nedavno kupila stan za svoju majku u istoj zgradi u kojoj živi. Osim toga, nedavno se saznalo da Marija posjeduje i nekretninu u Americi, što je otkriveno u videu koji je podijelila na YouTube-u.

 

Pod nazivom “Pripremamo se za slavu u Americi”, video je sakupio preko 200 hiljada pregleda, prikazujući Mariju i Vericu kako radosno pripremaju slavljeničke poslastice u svom stanu u Los Anđelesu. Stan se može pohvaliti vrhunskim uređenjem, po najnovijim standardima, a mnogi se slažu da je ukusno i skladno namješten.