U Prijepolju, navršava se 40 dana od tragičnog samoubojstva Mihaila Janjuševića. Mihail je bio najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, učesnika rijalitija “Elita”. Da je tuga veća, Boris Janjušević podijelio je fotografiju koja je duboko dirnula brojne pojedince.

Nakon odavanja počasti pokojnom Mihailu, obitelj se okupila, a bivši košarkaš otkrio je da će uskoro dobiti novosti o nalazima obdukcije. Na pomenu je pozlilo i Janjušu i njegovoj majci Desanki. Janjuš se sklonio sa strane i zapalio cigaretu, dok su Desanku držali da ne padne.

Kako je istaknuo Janjuš, još se čeka dovršetak obdukcije njegovog brata, iako se očekuje da će to biti u skorije vrijeme, kada koincidira s njegovim potencijalnim odlaskom iz reality showa “Elita”.

Obitelj Janjušević ni sada ne može prebroditi golem šok koji je doživjela jer ih tuga i dalje izjeda. Dok se Janjuš u realityju bori uz svoju novu partnericu Aneli Ahmić, njegov brat Boris svakodnevno dijeli Mihailove slike iz djetinjstva, prisjećajući se najsretnijih trenutaka koje su proveli prije njegove prerane smrti.

Preporučujemo