Miša Ognjanović, renomirani beogradski advokat, ranije je bio oženjen bivšom gospođicom Sanjom Papić. Međutim, njihov skladan porodični život naglo je prekinut kada je Ognjanović prije pet godina tragično pao u pucnjavi ispred njihove kuće. Papićeva je bila duboko shrvana gubitkom svog voljenog partnera, boreći se da se pomiri sa posljedicama. Osim toga, njihova dragocjena jednogodišnja kćerka Lara ostala je bez ljubaznog prisustva i radosti koju je uvijek pružao njen voljeni otac, ostavljajući značajnu prazninu u njenom životu. Sanjin život se naglo i nepredviđeno okrenuo zbog tragičnog događaja, zbog čega se povukla iz društva. Međutim, od tada se preselila na Maldive sa svojom jedinicom, potpuno posvećena pružanju svom djetetu radosno i bezbrižno odrastanje. Uprkos tome što iza osmeha skriva svoju muku i tugu, Sanja čvrsto shvata značaj napredovanja u životu i neustrašivo se upušta u potragu za budućnošću koja obećava.

U srcu njenog postojanja leži njena šestogodišnja ćerka Lara, koju ne ostavlja previše iza sebe, ni na trenutak. Sanja Papić odiše nepokolebljivom snagom i srećom, što se vidi i po obilju zanosnih fotografija na njenom “Instagram” profilu. Neraskidiva veza koju dijele majka i kćer prepuna je izuzetnih trenutaka i neizbrisivih eskapada u koje zajedno kreću.

 

Sam pogled na njihove slike nepogrešivo otkriva Larinu izvanrednu transformaciju u upečatljivu mladu ženu koja upadljivo podsjeća na svoju izvanrednu majku. Njena majka, zadivljujuća plavokosa lepotica, nesumnjivo je prenela svoj zadivljujući izgled na svoju ćerku. Izuzetna lepota njene majke javno je priznata trijumfom na takmičenju lepote.

 

Sanja se svim srcem posvećuje maksimalnoj brizi i nezi svojoj ćerki, rešena da nadoknadi odsustvo očinske figure. Specifičnosti njenog romantičnog putovanja ostaju enigma, ostavljajući nas nesigurnim da li je pronašla novu ljubav ili niko nije bio u stanju da popuni ogromnu prazninu koju je ostavila tragična smrt njenog muža.

Preporučujemo