Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi partner Veljko Kuzmančević bili su u centru pažnje večerašnje Hello! party. Poznati par sa samouverenošću izneo je svoje viđenje Lazarevog odnosa sa 39 godina mlađom Anicom. Verica Rakočević je samouvjereno iznijela svoje mišljenje, ponovivši svoj stav… Naime, Verica Rakočević i Veljko samouvjereno su uskladili svoj stajling, držeći se cijelo vrijeme čvrsto za ruke.

 

 

Njihovi blistavi osmesi nisu pokolebali, plenili su sve koji su ih posmatrali, jer su odisali neospornom aurom ljubavi i sreće. Kako prenosi Blic, kreator je smelo primetio vezu između glumca Lazara Ristovskog i njegove 39-godišnje devojke Anice Lazić. Lazar potpuno maloletan – Ristovski je smelo izbacio bivšu ženu iz serije i doveo devojku. Želimo da istaknemo da im je, nakon srdačne čestitke mlade devojke povodom 71. rođendana Lazara Ristovskog, nepokolebljivu podršku i ohrabrenje izrazila Verica Rakočević, renomirani modni kreator, koja je u srećnom braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

 

 

Verica i Veljko samouvereno su ispoljili svoje naklonosti u srcu Beograda, uz svesrdnu podršku Anice Lazić, 39 godina mlađe devojke glumca Lazara Ristovskog, koja je izrazila svoje odobravanje srdačnim emotikonom na njihovoj fotografiji. Kreatorka Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, koji je 35 godina stariji od kreatora, samouvjereno su se suočili s kritikama javnosti zbog značajne razlike u godinama. – Ljubav, kruna srećnog života.

 

 

I “Samo nekoliko pronalazi nizove, izuzeci su izuzeci.” Uživajte u poklonu koji ste dobili od Kosmosa”, napisala je Verika, a njen suprug Veljko je dodao: Ljubav je oličenje oslobođenja, vječni izvor vitalnosti i domišljatosti. Daje nam mogućnost da prepoznamo duše koje nadilaze ograničenja vremena i prostora, omogućavajući nam da u potpunosti uživamo u svojoj bezgraničnoj sreći – napisao je kreatorov samouvjereni mlađi supružnik.

 

 

 

Preporučujemo