Čekanje na razotkrivanje testamenta Milutina Mrkonjića bilo je prilično dugo, ali kada je trenutak na kraju stigao, njegovu emotivnu partnerku, proslavljenu pevačicu Anu Bekutu, potpuno je zanemela. Prije smrti, cijenjeni političar je gorljivo izražavao namjeru da pažljivo kodifikuje cjelokupno svoje naslijeđe, uključujući ne samo značajno bogatstvo, već i da u svoj testament unese ime njegove bivše supruge Dragane Mrkonjić.

Želim da unapredim svoje veštine javnog govora. Bio je odlučan da ne samo da joj osigura dobrobit već je i zaštiti od bilo kakvih potencijalnih pokušaja nasljednika da je zatvore u starački dom.

 

Samim tim, ova cenjena folk pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezda Granda našla se pod starateljstvom bivšeg supruga, dok su i drugi koji su imali koristi od Mrkinog imanja dobili izričita uputstva. Ipak, za razliku od većine, Bekuta je u potpunosti shvatila svoju dužnost koja je navedena u testamentu. Vjerodostojan izvor u lokalnim medijima objavio je da je pjevačica često posjećivala Dašu i pružala joj pomoć i nakon što je političarka preminula. To se nastavilo sve do nedavno kada je Bekuta primetila pogoršanje Draganinog zdravlja. U tom trenutku je predložila da žive zajedno.

Ana je ponudila svoju podršku, ali je Daša ljubazno odbila, izražavajući zahvalnost na brizi, ali samouvereno tvrdeći da joj je sada mnogo bolje. Uverila je Anu da neće biti opterećenje i odlučno je izjavila da želi da ostane u svom stanu, gde se oseća udobno i gde ima bliske prijatelje sa kojima može da uživa u kafi. Iako je shvatila da Ana sledi Mrkine želje, Daša je i dalje verovala da je najbolje da žive odvojeno. Trenutno je dobrog zdravlja i ne treba joj pomoć.

Preporučujemo