Tara je izazvala veliku pometnju kada je javno otkrila burnu vezu koju ima sa svojom svekrvom. Da bi bila kristalno jasna, čak je podijelila njihovu zajedničku fotografiju. Ovo otkriće je izazvalo burne rasprave i spekulacije u javnosti, jer nisu u stanju da prestanu da brujaju o situaciji. Fotografija je nesumnjivo bacila svjetlo na dinamiku njihove veze, ne ostavljajući mjesta sumnji ili nejasnoći.

 

Tara Simov, prethodna članica zadruge, nedavno je na svet dočekala svog novorođenog sina Nikolaja. Međutim, samo nekoliko dana nakon porođaja, našla se da se rastaje od djetetovog oca Danila Raičevića. Uprkos ovoj značajnoj promeni u njenom privatnom životu, Tarina veza sa svekrvom ostaje netaknuta, što je izazvalo pometnju u javnosti koja ne može a da ne ogovara njihovu vezu.

 

 

Kao što je ranije pomenuto, Tarin odlazak iz Niša je neizbežan, a uskoro će se vratiti u Beograd u pratnji svog voljenog sina Nikolaja. Od samog početka, Tara i Danilova majka, Marija Švabić Raičević, uspostavile su čvrstu vezu, koja je opstala tokom čitave njihove veze, čak i nakon raskida.

 

Na opšte zaprepašćenje, Tara je svoje prisustvo na društvenim mrežama objavila tako što je podelila zadivljujuću sliku na kojoj je njena bivša svekrva Marija kako u naručju drži svog dragog sina Nikolaja. Čista ljepota i nježnost uhvaćena u tom trenutku ostavila je trajan utisak na svakoga ko je pogleda.Tara Simov je odlučila da otvoreno pokaže svetu svoju vezu sa problematičnom svekrvom. Hrabro je objavila fotografiju na internetu, otkrivajući njihovu dinamiku i sve čini kristalno jasnim kako bi svi mogli vidjeti.

Preporučujemo