Tanja Savić ponovo cvrči u zadivljujućem bikiniju! Ljubav je ponovo rasplamsala s pilotom koji je slučajno 11 godina mlađi od nje, a njihova strast izaziva poprilično uzbunu, posebno u području njenog velikog dekoltea. Trenutno uživa na zasluženom odmoru, talentovana pevačica je u društvu svog voljenog Mukija, kao i člana uže porodice koji je slučajno mlada devojka.

 

 

 

Tanja Savić nedavno je podelila fascinantnu fotografiju na kojoj nosi prelep bikini, a osim zanosnih oblina koje odmah privlače pažnju, mnogima je za oko zapeo njen neodoljivi osmeh.Tanja Savić ponovo zapaljuje svet svojim zadivljujućim fotografijama u bikiniju! Njena ljubavna veza s pilotom koji je 11 godina mlađi od nje ponovo se rasplamsao, a njihova strast je toliko intenzivna da kao da zrači iz njenog dekoltea.

 

Uticaj koji je na nju imala Tanjina veza sa Muhamedom Mukijem Bešićem, pilotom koji je 11 godina mlađi od nje, bio je izuzetno pozitivan, o čemu svjedoče različiti aspekti njenog života i ličnosti. Pjevačica odiše aurom blistavosti, djeluje duboko zaljubljena i neopterećena brigama, a kroz fotografiju koju je podijelila otkrila je osjećaje pojedinih pojedinaca u njenoj porodici u vezi sa odnosom sa Mukijem.

 

Na fotografiji se vidi Tanja kako postavlja pozu pored mlade žene koja nesumnjivo pripada njenoj porodici. Na fotografiji je vidljivo da ovaj član porodice svesrdno podržava Tanjinu odluku, jer stoje zajedno sa duhom jedinstva i razumijevanja. Da vas podjsetimo , tvrdi se da je Muki postavio pitanje Tanji dok su bili u Egiptu, a ona je oduševljeno prihvatila njegov prijedlog. Navodi se da je usred svog boravka u Egiptu Muki kleknuo na jedno koleno i postavio Tanji pitanje koje mu je promijenilo život. Bez oklijevanja, lice joj je ozareno od uzbuđenja dok je svim srcem prihvatila njegovu ponudu.

Preporučujemo