Tanja Savić se suočava sa izazovnom dilemom dok se bori sa najboljim načinom da svojim voljenim sinovima saopšti vest o svojoj trudnoći. Pomisao da im može izazvati bilo kakav stres ili nelagodu teško joj je u srcu jer njihova sreća ostaje njen najveći prioritet. Tanja Savić je konačno otkrila zadovoljstvo u naručju deset godina mlađeg pilota Muhameda Bešića. Međutim, uprkos tome što uživa u svojoj povezanosti s Mukijem, još uvijek nije spremna učiniti sljedeći korak u proširenju njihove porodice.

 

Roditelji Tanje Savić suočeni su sa dubokim osećajem očaja kada je u pitanju udaja njihove ćerke. Oni se oštro protive prihvatanju potencijalnog zeta iz više razloga. Jedan od većih problema leži u činjenici da Tanjin partner, koji slučajno ima 27 godina, ne želi da čeka duže vreme. Čvrsto vjeruje da je potpuno spreman i opremljen da preuzme odgovornosti očinstva.

 

Međutim, s druge strane, i samu Tanju Savić muči osjećaj straha i neizvjesnosti. Brine se kako će njeni voljeni sinovi reagovati na vest o novoj trudnoći, jer oni trenutno imaju najveći značaj u njenom životu. Ove konfliktne brige izazivaju značajnu napetost u porodičnoj dinamici. Prema pouzdanom izvoru s kojim je Svet razgovarao, Tanjina glavna briga u ovom trenutku se vrti oko toga da njena djeca u potpunosti prihvate i uspostave istinsku vezu s Muhamedom.

Upravo zbog toga Tanja vjeruje da je prerano razmišljati o bebi, uprkos njenoj nepokolebljivoj ljubavi prema Mukiju. Zapravo, ne bi ga ni predstavila javnosti da nije sigurna u njihovu vezu. Iako zamišljaju zajedničku budućnost koja uključuje proširenje njihove porodice, trenutno imaju različita mišljenja o tome kada bi se to trebalo dogoditi. Muhamed često izražava želju da što prije postane otac, pozivajući Tanju da zatrudni.

Preporučujemo