Dragana Mirković je definitivno pevačica koja je obeležila poslednjih 35 godina na balkanskoj muzičkoj sceni. Jer, kako drugačije nazvati ženu koja je napravila tako veliku karijeru sa samo lepim pesmama, i dobrim glasom, a ne kao 90% današnje muzičke scene koja se samo oslanja na afere i skandale te golotinju, kada su u pitanju ženski izvođači. Međutim, u doba kada je ona počinjala, sredinom 80 godina prošlog veka, tako se zaapravo samo i radilo, i samo j kvalitet mogao da ispliva i ništa drugo.

 

 

Danas su već neka druga vremena, a Dragana Mirkoviće je početkom 90 godina udala za jednog austrijskog privatnika, te je zajedno sa njim preseljena u Austriju, te žive u Beču u ogromnoj vili koja je procenjena na skoro 5 miliona evra. NJih dvoje žive u braku preko 25 godina, a Toni se bavi sa zastupništvom jednog ekskluzivnog brenda skupocenih automobila, a skoro 80% domaće estrade vozi ova auta, koja su uzeli od njega na lizing.

 

 

 

Čak i popularni amrički glumac Žan klod Van Dam je od njega kupio u kešu dva automobila. Njih dvoje imaju i dvoje dece, koje se skrivaju od javnosti, a stariji sin Marko se posvetio auto trkama, koje mu idu jako dobro, dok je Tamara u svetu foto modelinga, i predviđaju joj kao dobru karijeru u ovom delu posla.

 

Tamara se jako dugo skrivala od medija, a tek je nedavno otvorila i svoj Instagram nalog, a svi su ubeđeni da je u pitanju Dragana broj 2. Identična je kao majka, i nije bez razloga krenula putem foto modelinga. Slažete li se vi da liči na Draganu?

Preporučujemo