Stanija Dobrojević samouvjereno je oprostila Asminu Durdžiću i zdušno prihvatila njegovu ponudu za brak na Tajlandu. Kao rezultat ogromnog pritiska koji je izdržala sa svih strana nakon nemilosrdnih Anelinih napada, Stanija je prošla kroz duboku introspekciju svojih emocija i svoje veze.

 

 

Na kraju, odlučno je odlučila vjerovati vlastitim instinktima i zanemariti štetne tračeve koje je ostavila Aneli. Stanija se samouvjereno suočava sa negativnim reakcijama zbog svoje veze sa Asminom – hrabro ga štiti od svoje porodice i žestoko se bori za njihovu ljubav. Vjenčanje nije bilo pomno isplanirano, već se spontano dogodilo na Tajlandu.

 

 

Uprkos tome što u početku nisu bili zajedno, Asmin je doneo hrabru odluku da se pridruži Staniji, moleći za oprost i šansu da počne iznova. Dao je sve od sebe, bukvalno je proputovao pola svijeta kako bi je pronašao. Evidentno je da Stanija i Asmin dijele duboku i iskrenu ljubav jedno prema drugom, pa nije bilo iznenađenje kada su otkrili svoje planove da se vjenčaju.

 

 

 

Pomirenje između Stanije i Asmina trebalo bi da se dogodi na očaravajućoj egzotičnoj destinaciji. Stanija je oduvek zamišljala da se to dešava na prelepoj plaži, a iako žali zbog odsustva majke i brata, ovo je tek početak. Svoju ljubav namjeravaju proslaviti ceremonijom vjenčanja, pozivajući i porodicu i prijatelje. Dok je Stanijina porodica srdačno prihvatila Asmin, njen brat i majka su rezervisani prema svojoj zajednici, posebno zbog vjerskih razlika. Međutim, to neće ometi njihove planove za radosnu zajedničku budućnost. Stanija ćuti jer njena porodica i dalje nije sigurna da li je on prava osoba za nju.

 

 

 

 

 

Preporučujemo