Tanja Savić zaprepastila je sve kada je prvi put samouvjereno javnosti predstavila svog novog dečka, pilota Muhameda Mukija Bešića. U svakom trenutku imate moć da počnete iznova jer nikad nije kasno da postanete ono što zaista želite da budete! Prihvatite ljubav i hrabrost! Da li ste ikada zastali i shvatili:

 

“Zapravo sam se molio za ovo, a sada je tu i dešava mi se”? – izrazila se Tanja u opisima fotografija na kojima su ona i Bešić. Tanja Savić je u martu samouvjereno potvrdila da je našla ljubav sa 11 godina mlađim Muhamedom. Uprkos tome što je mjesecima čuvala njegov identitet u tajnosti, ona je konačno odlučila da ga otkrije.

 

Prema našem izvoru, njihova veza je jaka i svi se odlično slažu. Naime, naš izvor uzbuđeno iznosi detalje o njihovim romantičnim zarukama koje su se dogodile u restoranu jednog luksuznog resorta. Muhamed je s velikim samopouzdanjem donio hrabru odluku da iznenadi pjevačicu i zaprosi je tokom njihovog boravka u Egiptu. Pokazujući svoju nepokolebljivu posvećenost, već je u Beogradu kupio izvrstan prsten i diskretno ga sakrio u svoj kofer. Iskoristivši savršen trenutak za divnu romantičnu večeru, zaprosio je. Tanjino ushićenje je bilo neosporno jer je spremno prihvatila njegovu ponudu, a njeno oduševljeno slaganje je zračilo. Međutim, jedina prepreka koja im stoji na putu je njen stalni brak sa Dušanom, koji joj nesumnjivo neće lako odobriti razvod.

Oboje smo osvojili jedno drugo, stvarajući snažnu i neraskidivu vezu. Održavanje naše privatnosti je od najveće važnosti za mene i mog partnera. Kako proljeće donosi novi život, tako su se i naša srca probudila za neospornu snagu ljubavi. Ponosno priznajem da sam duboko zaljubljen. Izvanredan čovjek me je osvojio, a njegov dar ogrlice i minđuša za mene ima ogromnu simboliku i značaj. Kada je Tanja ovo javno podijelila, njen bivši suprug Dušan Jovančević i majka Živana Savić žestoko su reagovali saznavši da je riječ o mladom Muhamedu.