Sve su oči uprte u Jelenu Đoković koja se nalazi visoko na rang listi prestižnog US Opena. Uz jednostavnu, ali elegantnu punđu i odlučivši se za izgled bez šminke, ona odiše prirodnom ljepotom bez premca koja plijeni svačiju pažnju. Jelena je odavno prepoznata po nepokolebljivoj podršci svom suprugu Novaku Đokoviću, a to je ostalo nepromenjeno čak i tokom njihovog boravka na US Openu, gde se na terenu suočio sa strašnim Benom Šeltonom.

 

 

Dok Novak Đoković izlazi na teren na prestižnom US Openu, njegova supruga Jelena pleni publiku svojim blistavim osmehom i nepokolebljivim samopouzdanjem koji zrači sa tribina. Odjevena besprijekorno, odiše bezvremenskom elegancijom koja je izdvaja od stereotipne slike supružnika sportiste.

 

 

 

Sa svojom kosom upletenom u zamršene punđe i licem ukrašenim minimalnom šminkom, ona bez napora utjelovljuje suštinu prirodne ljepote, kvalitetu koji svjetski mediji neprestano aplaudiraju i hvale. Jelena se za taj događaj odlučila za zadivljujuću bijelu haljinu ukrašenu nježnim cvjetnim uzorkom, bez napora upotpunjujući svoj ansambl ukusnim i nenametljivim nakitom. Sa šik frizurom bez napora i odlučivanjem da ostane bez šminke, ona odiše neusporedivim nivoom prirodne ljepote kao nikada prije. Njen izgled bez ukrasa plijeni pažnju svih, dodatno naglašavajući njenu autentičnost i iskreno prisustvo na terenu.

 

Tokom svog pojavljivanja u jednoj lokalnoj emisiji, Jelena je otkrila da se stalno brine o friziranju sopstvene frizure, nanošenju sopstvene šminke i da se suzdržava od upotrebe konvencionalnih parfema. Umjesto toga, prihvatila je korištenje eteričnih ulja kao alternative. Izbjegava korištenje kemijskih proizvoda i umjesto toga odlučuje se za prirodan pristup njezi kože. Njena rutina ljepote se uglavnom sastoji od korištenja ulja poput kokosovog, jojobinog, maslinovog i ulja sjemenki maline, kao i kantariona.

Preporučujemo