Da lči znate šta povezuje Katarinu Živković i Slobu Radanovića? Oboje su pjevači naravno, ali su i jedno i drugo svoje kariejre započeli u rijaliti programima. Nakon završetka Zadruge, oboje su snimili po par pjesama za svoju dušu, a onda kada su shvatili da im to ide od ruke, prebacili su se u pjevačke vode. I jedno i drugo danas imaju sjajne karijere iza sebe, te su su ostvarili u svakom segmentu života.

Mediji su bili preplavljeni napisima o trudnoći Katarine Živković, a neki izvori tvrde da je pjevačica sama priznala vijest, iako nema službene izjave. Iznenađujuće, značajan broj pojedinaca bio je potpuno nesvjestan Kaćine ljubavne veze i dugotrajne veze.

Osoba koja stoji iza zanosne melodije “Ljubav” nedavno je otkrila svoje trenutno emotivno stanje. Kad su je upitali tko joj je konačno zarobio srce, odgovorila je odlučnom tvrdnjom.

Ova situacija traje već otprilike šest godina. Međutim, radije ne ulazim u detalje svog osobnog života, jer smatram da je nepotrebno da se drugi previše ulažu u njega. Moj fokus ostaje na tome da sve što nije povezano s glazbom i mojom karijerom držim podalje od javnosti.

U intervjuu za “Grand” Kaća je izrazila duboku ljubav prema izuzetnom muškarcu koji ne samo da joj uzvraća ljubav, već nosi i cijenjenu titulu ljubavi njenog života. On joj služi kao nepokolebljivi sustav podrške i neprocjenjiv mentor od kojeg je stekla opsežno znanje i nastavlja učiti. Kaćina ogromna sreća proizlazi iz duboke zahvalnosti što ga ima u svom životu.

Prema riječima susjeda, u posljednje vrijeme bilježi se porast viđenja Kača. Ranije se rijetko viđao, no u posljednjih šest mjeseci sve je češće. Obično dolazi navečer, parkira u blizini i često ostaje do jutra. Ni danju mu nema traga. Čini se da je nešto stariji od Kače, krupne je i mišićave građe. Dok hoda ulicom, za njim se vuku mirisi parfema, kako je opisao mladić zaposlen u obližnjoj pekari. Katarina, rođena 2. srpnja 1989. godine u Leskovcu, završila je Osnovnu školu “Vožd Karađorđe” i Srednju medicinsku školu. U početku je željela raditi u zdravstvu poput svoje majke tijekom djetinjstva. Ipak, kasnije je odlučila nastaviti karijeru pjevačice. Tijekom prvog razreda srednje škole počela je sudjelovati u folklornim priredbama. Sa šesnaest godina debitirala je kao pjevačica na jednoj svadbi, gdje je dobila pozitivne povratne informacije.

Godine 2005. započinje njezino glazbeno putovanje prvom prijavom na renomirano glazbeno natjecanje “Zvezde Granda”.

Dva puta sam pokušaLA da učestvujem u “Zvezdama Granda”. Prvi put s četrnaest godina, ali nažalost nisam prošLA. Međutim, kad sam sa sedamnaest godina pokušaLA ponovno, uspio sam. Iako nisam ušla u finale, vjerujem da je sudbina odigrala svoju ulogu i da je Saša Popović, prepoznavši moj talent, odlučio ne dopustiti da lako izmaknem. U to vrijeme izdala sam i svoju debitantsku pjesmu pod nazivom „Kada ne te lov“ ili „Što poželiš to ti se i ostvari“. Nažalost, nije dobila puno pažnje, vjerojatno zato što sam nisam vjerovaLA u pjesmu. Pjevala sam o materijalnim dobrima poput cipela, automobila i skupih satova, a sve to dok sam putovala javnim prijevozom iz Leskovca u Beograd. Unatoč izazovima, ostaLA sam odlučan i nisam odustao, iako sam uskladio srednjoškolsko obrazovanje.

Kasnije sam veliku pažnju privukao sudjelovanjem u reality showu “Farma”, gdje sam izašao kao pobjednik i dobio nagradu od 100.000 eura. Nisam ni slutio kako će ovaj trijumf utjecati na moju glazbenu karijeru.

Od zarade od učešća na “Farmi” mogLA sam kupiti stan u Beogradu. No, nakon završetka reality showa našLA sam se bez posla cijelu godinu. Unatoč ljubavi i podršci koju sam dobivaLA od mnogih, bilo je i onih koji su gajili kiv prema meni, smatrajući da nisam zaslužNA biti pobjednik. Taj period u mom životu bio je dosta izazovan, au tom periodu sam, kako je priznala Kaća, isplakala najviše suza.

Tijekom svog boravka u realityju susrela se s brojnim komentarima ostalih sudionika, a prije svega oko njezine navodne neurednosti i prljavog donjeg rublja, optužbe koje je Kaća u svakoj prilici oštro opovrgavala.

Unatoč obeshrabrenju, ustrajala je i još se jače borila da se etablira u sferi pop glazbe. Kao rezultat toga, postala je jedna od najtraženijih pjevačica u industriji danas. S već dva uspješna studijska albuma iza sebe, nedavno je najavila skori izlazak novog albuma pod nazivom “Biće more suza”. Katarina se našla u nesporazumu sa Sanjom zbog dijela njezinog odgovora na temu da su djevojke sumnjivog morala montirane u emisiji “Magazin In”. Ovaj incident duboko je razbjesnio Katarinu, natjeravši je da izrazi svoju frustraciju na svom Instagram profilu podijelivši izjavu koju je prvotno dala tijekom emisije.

Želim pojasniti da izražavanje svog mišljenja ne znači da gajim bilo kakvu mržnju ili loše namjere prema bilo kome. Važno je napomenuti da nisam prestao pratiti nikoga na Instagramu; nego su me odlučili prestati pratiti. Radije se držim za sebe i ne dopuštam da te radnje utječu na mene. Želim naglasiti da nikoga nisam uvrijedio, povrijedio niti se s bilo kim svađao. Gledajući unatrag, ponovno bih napravio isti izbor. Tijekom svog desetljeća dugog staža u emisiji, poštenim i marljivim radom došla sam do sadašnje pozicije. Kao domaćin najmanje očekujem poštovanje. Javno vrijeđanje i omalovažavanje pojedinaca, a posebno žena, nije nešto što većina ljudi cijeni. Zastarjela koncepcija emisije često dovodi do napadačkih situacija. Ovo stajalište dijele ne samo moji kolege, već i mnogi drugi koji su zabrinuti zbog neučtivog odnosa prema gostima. No, valja spomenuti da Sanja Marinković na to gleda drugačije.

Ima li potrebe za isprikom? Nema problema jer su naši timovi učinkovito komunicirali i sve riješili. Nakon razgovora s produkcijom i urednicima, donijeli smo odluku o uklanjanju dijela sadržaja, točnije od 10 do 15 minuta, zbog preklapanja dviju izjava, što onemogućuje postizanje besprijekornog prijelaza.

Preporučujemo