„Udala sam se samo da bih se udala, brak i porodica mi nisu bili baš dragi“, počela je priču Tatjana Bjegović otkrivajući neverovatnu putanju svog života. Vjerovala je da je našla muža iz ugledne porodice i da će život s njim biti srećan. Nije ni pomislila da će je u ovoj kući zadesiti tragična sudbina. Nažalost, svekar ju je brutalno silovao, a muž nije reagovao. Kako je istakla, nije ni pokušao da je zaštiti, niti je osudio oca, niti je podneo prijavu policiji.

 

“Tokom ovog braka pretrpjela sam toliko poniženja; “Na samom početku nisam smeo da kažem ni reč, bilo me je sramota da kažem šta mi se desilo”, rekao je Bjegović za Pink. Nakon što je zagušljivom tišinom došla do svoje tačke loma, hrabro se povjerila komšiji, da bi otkrila jezivo otkriće – prva supruga njenog muža doživjela je istu sudbinu i pobjegla od njihove porodice.

 

Na kraju je i sam njen muž priznao ovu istinu. Istovremeno sam došao do zapanjujućih otkrića o svom bivšem tastu. “Taj čovjek nema granica. Bilo je mnogo suptilnih znakova koje sam zanemarila.”

 

Iznenađujuće, Tatjanin život prolazi kroz fundamentalne promene tokom vremena – ona upoznaje muškarca s kojim razume šta znači biti srećna i voljena žena. “Odjednom se u mom životu pojavila osoba, ona za koju živim, koja me iskreno voli i brine o meni. Želim svakoj ženi da pronađe svoju srodnu dušu i beskrajno sam zahvalna sudbini. Moja djeca su dobro, ja imam svoj život. Opet dobro “i bolje sam organizovana. Ovaj brak i ovaj muškarac su moja treća doza sreće”, zaključuje Tatjana.