Kako se navodi, pregledom telefona majke nestale Danke Ilić utvrđeno je da je ona neposredno prije nestanka djeteta tražila informacije o graničnom prijelazu između Srbije i Rumunjske.

Ivana Ilić putem interneta temeljito je pretražila granični prijelaz Kladovo-Turnu-Severin. Nadalje, majka djeteta provela je online pretragu kako bi utvrdila opseg kaznene odgovornosti za pojedina kaznena djela.

Bliži se osmi dan potrage za dvogodišnjim Dankom Ilićem koji je nestao u utorak, 26. ožujka u 13.45 sati. u naselju Banjsko polje u Boru, sa žaljenjem vas obavještavamo da još uvijek nema definitivnih informacija o tome gdje se dijete nalazi.

Kad je Danka nestala, bila je odjevena u ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu. Svi su aktivno uključeni u potragu za nestalom devojčicom i apeluje na sve koji primete Danku da o tome odmah obaveste policiju.

Zajednica na tom području s nestrpljenjem očekuje novosti o potrazi za nestalom djevojčicom, a posebno ih je pogodila snimka iz Beča.U videu je djevojka koja nevjerojatno podsjeća na mladu Danku, a društvo joj dvije Rumunjke. Interpol je za Dankom raspisao žutu tjeralicu.

Preporučujemo