Čak i nakon što su mediji kružili šokantnim vijestima i slikama Mile Kitića i Marte Savić kako rampama zauzimaju uređeno parkirno mjesto ispred svoje kuće, emocije u javnosti ostale su daleko od smirenih.

Nakon razgovora s pjevačevim susjedima pokazalo se da su ostali zatečeni bahatošću koju je glazbeni par pokazao.

“Zaista je obeshrabrujuće svjedočiti njihovim postupcima. Vjeruju li doista da su izuzeti od zakona koji upravljaju svima nama? Više puta smo ih prijavili u nadi da će se ovaj problem brzo riješiti. Ne samo da posjeduju garažu, nego su otišli i toliko daleko da su postavili rampu, kao da njihovo pravo nema granica.”

Pokazali su potpunu nebrigu za svoje susjede, ne obavještavajući ih o svojim građevinskim pothvatima, naizgled ravnodušni prema svom statusu slavnih.

“Njihovu kćer stalno prate tjelohranitelji, ostavljajući zajednicu u neznanju o njezinim aktivnostima i glazbenim zanimanjima.” Susjedi su s pravom užasnuti ovakvim razvojem događaja.

Unatoč našim pokušajima da dođemo do folkera, on se nije javljao, pa smo ostali bez ikakvih odgovora o Kitićevim ovlastima za postavljanje rampi na parkiralištima uz njegov posjed.

Preporučujemo