Još uvijek se ne stišavaju straasti oko stravičnog slučaja koji se desio u Novom Sadu. Naime, podsjećamo da je mlaadi bračni par odlučio da se baci sa zgrade u centru Novog Sada. Međutim, tu nevoljama nije bio kraj, jer su prije toga otrovali svoja dva maloljetna sina. I danas vam donosimo dio pisanja srpske štampe. 

Sotono, moja misija je izvršena… Odlazim s ovog svijeta… Ovo je Lav P. S. (25) iz Petrovaradina prije nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) skočio u smrt iz kartanja. bilježnici je da je trovao svog trogodišnjeg sina godinu dana, a potom je tijelo prekrio bijelom plahtom.

Za stravičan sektaški obiteljski zločin saznalo se nakon što su Raf i Martina u petak oko 22 sata skočili s krova svoje obiteljske kuće u novosadskom naselju Dliman. Budući da nisu nosili nikakve dokumente, identificirani su na temelju otisaka prstiju, a potom je u subotu oko 17 sati patrolna policija ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu u kojoj su živjeli, gdje su zatekli traumatičnu scenu koju nikada neće zaboraviti.

Kako prenosi “Informer”, tijela nesretne djece pronađena su na krevetu ili sofi, a na zidovima kuće bio je ispisan staroegipatski simbol “ankh”, koji simbolizira “vječni život”, koji je izgledao kao simbol s »vječnim životom«.križ. “Prerada”. – Daljnjom pretragom kuće, u ladicama i ormaru, pronađene su bilježnice tvrdih korica, u koje je Raff pisao neke bilješke o zagrobnom i vječnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog svijeta, crtao sotonske i druge simbole, Obraćajući se i neposrednom demonu. Između ostalog, napisao je poruku Sotoni u kojoj stoji da je njegova misija izvršena i da napušta ovaj svijet, što je najvjerojatnije učinio prije Krvavog pira. Sve ove informacije upućuju na to da je opasna sekta potpuno je pomutio razum Ravi i Martini, pa su digli ruke na djecu i sebe u sklopu nekog stravičnog rituala – objašnjava izvor.

Sugovornik je otkrio i da su prije točno pet godina Raf i Martina bili potpuno odsječeni od obitelji, prijatelja i kolega, što je karakteristično za ljude koji “upadnu” u sektu.

– Lav je iz Beograda, a Martina iz Bačkog Petrovca. U razgovoru s njihovim roditeljima inspektori su doznali da s Rafom i Martinom nisu imali kontakta otkako su se upoznali i vjenčali, te nisu imali pojma da su njihova djeca opsjednuta vragom. Izvori kažu da im je bilo teško saznati da nemaju djece ni unučadi. Prijatelji Martinine obitelji iz Bačkog Petrovca ​​rekli su da je prije udaje za Lava bila sasvim normalna djevojka, jako privržena obitelji.

– Otkako se udala za Lea, prekinula je sve kontakte s rodbinom i prijateljima te promijenila osobni opis. Sagovornik je rekao da su je roditelji pokušavali vratiti, ali bezuspješno. Podsjetimo, Raf i Martina nemaju niti jedan profil na društvenim mrežama, što nije svojstveno mladim ljudima poput njih, koji kod kuće nemaju ni televizor. Na sebi su imali samo crnu odjeću, koja je ostala na sušilici u dvorištu petrovaradinske kuće. Susjedi su otkrili da su se Raf i Martina u njihov kvart doselili prije dvije-tri godine i iznenadili su se, a posebno Raf.

– Ni s kim ne komuniciraju i nitko ne zna od čega žive. Martina je djelovala kao normalna djevojka, iako se ni s kim nije družila, a Raph se nije ni javljao u prolazu, ne bi ni pogledao susjede. Svakog jutra odlazi rano od kuće, u crnoj garderobi i ruksaku. Rijetko imaju goste i ne znam tko su ti ljudi – rekla je susjeda. Martinini roditelji rekli su policiji da s kćeri nisu imali kontakta pet godina. Rekli su i da su čuli da je prije tri godine rodila svoje prvo dijete, ali nisu znali da je prije godinu dana rodila sina. Inače, Martinin najstariji sin zvao se Aros, što znači pritjecati, spajati se, sastajati se ili ulaziti, dok je mlađi sin Ehos ime dobio po uzoru na staru crkvenu pjesmu.

Preporučujemo