U prvoj izjavi nakon razvoda od Meline Džinović, Haris Džinović (72) istaknuo je kako prevareni suprug često zadnji otkrije istinu, aludirajući na to da je njegova bivša supruga novog partnera našla dok su još bili u braku, što je u konačnici doprinijelo krahu njihove veze.

Poput zmije koja klizi, skriva istinu da je i sam doživio prikrivene bijegove. Bilo je to prije tri godine kada je osoba koja stoji iza kreacije otkrila jednu od ovih situacija, što je dovelo do žestokog neslaganja.

Naš insajder otkrio je da je pjevač doznao za svoju diskretnu aferu sa ženom koja je i dalje nepoznata javnosti. Naime, ona je deset godina mlađa od njegove supruge. Umjetnik je tu mladu damu često susretao u vili, osobito u vrijeme kada su Melina i njihova djeca bili odsutni.

Bez obzira na godine Haris posjeduje neosporan šarm koji osvaja druge. Međutim, on nije bez mana. Nedavno su se u javnosti pojavile Harisove insinuacije u vezi s razvodom, gdje se predstavljao kao prevareni muž koji je posljednji saznao.

Zagonetno je zašto ne priznaje vlastite nevjere tijekom braka. Žene s kojima se diskretno zaručio možda ne predstavljaju točno širu javnost, ali provodio je vrijeme s njima. Zapravo, bio je u višemjesečnoj vezi s jednom od njih.

Ta mu je žena bila privlačna i cijenio je njezinu spremnost da ga sasluša kako govori o svom nezadovoljstvu Melinom. Zamislite ovo: prilazi vam djevojka, a sve o čemu možete razgovarati su žene, što ih čini središnjom temom razgovora.

Melina je otkrila njegovu aferu kada je slučajno naišla na poruke na njegovom telefonu, što je pogoršalo njihov ionako napet odnos. Ova informacija dolazi iz pouzdanog izvora bliskog Džinoviću.

Preporučujemo