Za Duška Tošića se u srpskim medijima uveliko govori da je žrtva u braku sa Jelenom Karleušom. Međutim, insajderske informacije pokazuju da i nije tolika cvjećka koliko se prikazuje u medijima. Jednostavno, on je fudbaler, a zna se jako dobro da se na njih itekako primaju manekenke i starlete.

U današnjoj epizodi “Elite” Televizije Pink natjecatelji su dobili izazov da se upuste u debatu oko prevare u muško-ženskim odnosima. Prva se za riječ javila Maja Marinković koja je ustvrdila da su muškarci skloniji laganju zbog svojih raznolikih interesa. No, njenom stajalištu brzo je uzvratio prijatelj Uroš Stanić neočekivanim verbalnim napadom.

Uroš ju je žestoko napao, zadavši siloviti udarac i optuživši je da iskorištava druge zbog svoje želje za silikonskim poboljšanjima. Optužio ju je i da je bila u vezi s reperom Dragomirom Despićem Desingericom i nogometašem Duškom Tošićem. Iako obično zagovaram žene, izazovno mi je braniti muškarce u ovoj situaciji. Međutim, pokušat ću. Žene nisu izuzete od laganja jer i one djeluju iz osobnog interesa i ambicije. Maja, koja je ranije tvrdila da su žene vrle, nije priznala drugu stranu medalje. Iako nemam osobnog iskustva s vezama sa ženama, čuo sam priče.

Postoje slučajevi u kojima žene glume da su bolesne, koristeći glavobolje kao izgovor za izbjegavanje obveza, dok se u stvarnosti upuštaju u odnose s drugima i prepuštaju se užicima. Ove osobe, poznate kao sponzoruše, sudjeluju u raznim aktivnostima radi financijske dobiti. Maja, ispričavam se zbog otkrića da si bila u vezi s Duškom Tošićem i Desingericom. Međutim, zanima me kako ste došli do sredstava za svoja silikonska poboljšanja i druge troškove.

Prilično je neprivlačno što dovodite pojedince iz vanjske sfere. Sva svoja postignuća postigao sam isključivo vlastitim trudom u reality showu, a moja kreditna kartica je u potpunosti financirana. Nisam bila u vezi ni s jednom osobom koju ste spomenuli i oštro demantiram takve tvrdnje”, izjavila je Maja. S druge strane, Duško Tošić, vrlo atraktivan sportaš u Srbiji, posebno plijeni pažnju suprotnog spola. No, vidljivo je da jako pazi na svoj izgled i ne prepušta ga slučaju.

O namjeri Duška Tošića da se podvrgne zahvatu presađivanja kose svjedoči i nedavna fotografija na kojoj je nogometaš uz renomiranog turskog liječnika u svojoj klinici. Fotografija koju je Duško podijelio na svom Instagram profilu sugerira njegovu pripremu za zahvat. Unatoč tome što prije nije pokazivao nikakve vidljive znakove zabrinutosti u vezi s kosom, čini se da sportaš prepoznaje važnost kontinuiranog samousavršavanja i odbija dopustiti da ga vrijeme ometa u nastojanjima.

Prisutnost Duška Tošića i dr. Serkana na fotografiji sugerira da nogometaš možda razmišlja o podvrgavanju ovom sve popularnijem zahvatu u skorije vrijeme, ostavljajući nas da željno iščekujemo ishod.

Preporučujemo