Čini se da je Jovanu Jeremić, dosadašnju voditeljku jutarnjeg programa “Novog jutra” na televiziji Pink, zamijenila pjevačica Elektra Elit, poznata po svom kontroverznom zanimanju.

Najnovijom objavom na društvenoj mreži “Iks” (ranije Twitter) pjevačica, poznata po svojoj kontroverznoj naravi, objelodanila je odluku da pomogne Jeremićki tako što će preuzeti njenu poziciju pred kamerama.

“E, kaži Jovana… Aha, sutra ne možeš da vodiš? Nema problema, draga moja, zamijenit ću te. Ne brini! Idemo dalje sa emisijom… Volim te – rekla je navodno Elektra u razgovoru s poznatom voditeljicom.

Izrazila je nadu da će se lijepo provesti sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, uspješnim pekarskim biznismenom, kada je preuzela čelo ružičaste televizije.

Kao dio svoje objave, Elektra je uključila frazu “sher to the max”, koja je vrlo brzo stekla popularnost na društvenim mrežama. Nakon objave, i pjevačica i Jeremić nisu komentarisale, a mnogi su naveli da se radi o dobro primljenoj šali među korisnicima. U nastavku pogledajte video:

Preporučujemo