Miroslav Ilić je posljednje 3 godine, imao defintiivno za zaborav. Suđenje sa bivšom ljubavnicom i starateljstvom nad njihovim sinom Devonom, punilo je internet portale. Na kraju je Miroslav izvukao deblji kraj, jer se dokazalo da je on u stvari zakoniti otac djeteta.

Mirjana Antonović, koja godinama tuži pevača Miroslava Ilića zbog očinstva njenog sina Devina, otkrila je da je Viši sud u Beogradu drugi put presudio u korist nje i njenih naslednika.

– U osmom mesecu trudnoće slučajno sam se našla u stanu sestre Jelice u Beogradu. Imali smo normalno jutro, pili čaj, jeli slatke medenjake, pa čak i vodili slađe razgovore. Razgovarali smo o imenu Kristijan, koje je, inače, odabrao Miroslav, i planovima za našeg željno iščekivanog sina. Jelica je doskočila do prodavnice kada je u hodniku zazvonio telefon. “Dovedite Mirjam Antonović”, rekao sam. “A ti si ta Amerikanka? Ona koja ti je otela muža? Nije ti dovoljno da ga zavodiš, moraš mu dijete roditi? Slušaj, gospođo bijelosvjetska, neće stvari ići kako treba misliš! Ako rodiš to Dete, ubiću i tebe, i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i na kraju sebe!”, siktala je u telefon – piše Mirjana.

-Gospođo Gordana, molim vas snizite ton i iskustvo, a za sve što vas zanimaju masovna pogubljenja konsultujte svog muža i mog verenika Miroslava, rekla sam mirnim i staloženim tonom. Slušaj, ti bezobrazna i nekulturna žena, ja sam njegova zakonita žena i sve me zanima, a ne tebe! Ti si jeftina zabava i uništiću je jer nisi prvi i nećeš biti zadnji! „Tako mi je drago što smo se upoznali, ne uznemiravaj me više, zapamti da sam trudna, a ti si bila dva puta trudna pa znam da ćeš razumeti, ćao zauvek!“ Od tog telefonskog poziva mi je bilo muka. U mislima su mi odjekivale prijetnje da ću ubiti moje nerođeno dijete. Žao mi je Miroslava – zaključila je Mirjana, prenosi “Alo”.

Podsetimo, Mirjana Antonović je na Fejsbuku objavila da je Viši sud po drugi put zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. – Dobro jutro dragi prijatelji! Dozvolite mi da vas brzo obavestim da je Viši sud u Beogradu po drugi put presudio u našu korist. Miroslav je u medijima rekao da mu nije jasno kako je sud mogao da odluči da je on Devin otac bez Devinovog pristanka da da DNK. Kada čovjek iskoristi i sakrije zastarjele zakone i odbije dati svoj DNK, sudovi moraju donijeti odluke na osnovu svjedoka, fotografija i mnogih drugih dokaza. Uostalom, Viši sud je po drugi put zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete vjerovati! Miroslav se ponovo žalio Apelacionom sudu. Nadamo se da će sudije apelacionog suda biti fer i konačno stati na kraj Miroslavovim praznim manipulacijama – napisala je ona na Fejsbuku.

Preporučujemo