Sloba Radanović nedavno se upleo u skandal nakon što su ga optužili roditelji učenika četvrtog razreda Osnovne škole “Milena Pavlović Barili” u Višnjičkoj banji. Navode da je on glavni krivac incidenta koji se navodno dogodio krajem marta u školi.

Roditelji tvrde da i dječak iz razreda njihovog djeteta i njegov očuh Slobodan prave nered u cijelom razredu. Tvrde da je Slobodan bez upozorenja ušao u učionicu, vikao, vrijeđao i prijetio djeci, ističući da niko ne smije dići ruku na njegovo dijete.

Na upit o situaciji učiteljica Jasmina Vulović nije željela komentirati te je izjavila da je kompletno izvješće proslijedila ravnateljici škole Oliveri Korošec. Iz Ministarstva prosvjete u vezi s ovim konkretnim slučajem dobili smo sljedeće podatke:

“Dobili smo dojavu o incidentu koji se dogodio u Osnovnoj školi “Milena Pavlović Barili” te smo odmah obavijestili Ministarstvo obrazovanja.

Škola poduzima hitne mjere kao odgovor na svaku jedinstvenu situaciju, a Ministarstvo obrazovanja će pomno nadzirati postupanje škole u ovom konkretnom slučaju te će ponuditi svu potrebnu pomoć.”

Preporučujemo