Kada je u pitanju astrologija, Mjesec označava emocije, unutarnje stanje i podsvijest, dok Vaga predstavlja ravnotežu, harmoniju, odnose i estetiku. Pomrčina Mjeseca koja se događa u Vagi ima potencijal uvelike utjecati na naše emocionalne susrete i veze.

Osim toga, ova pomrčina ima potencijal potaknuti povećanu zahvalnost za estetiku i ljepotu, dovodeći pojedince do snažnijeg osjećaja inspiracije prema umjetnosti, dizajnu i svemu što je vizualno privlačno.

Snažan utjecaj pomračenog Punog Mjeseca u Vagi 25. marta bit će najizraženiji za osobe rođene u ovim znakovima:

Vaga

U nadolazećoj fazi, prijeći ćete iz prethodnog životnog ciklusa. Budite oprezni pri odabiru jer će se njihove posljedice očitovati u sljedećih šest mjeseci. Očekujte kulminaciju raznih emocionalnih stanja.

Jarac

Na poslu, kriza se pojavljuje pod svjetlom pomrčine punog Mjeseca. Postaje evidentno da je neophodna značajna transformacija. Ovo je razdoblje tijekom kojeg posjedujete sposobnost da bez napora napravite odlučan izbor unutar svoje profesionalne sfere.

Ovan

Može doći trenutak kada ćete doživjeti značajan izazov u svom braku ili odnosu s partnerom. To bi mogla biti važna odluka o prekidu veze ili kulminacija dugotrajnog problema koji traje nekoliko tjedana.

Rak

Susrest ćete se s obiteljskim problemom koji će utjecati na svaki aspekt vašeg života. Postoji mogućnost preseljenja ili suočavanja s problemima u trenutnoj životnoj situaciji, kao i suočavanje s članom obitelji.

Preporučujemo