Slađa Lazić je nedavno izazvala popriličnu pometnju svojim otkrićem o nadolazećim pojačanjima u cijenjenoj Elite grupi. Otkriveno je da će se i sljedeća takmičarka pridružiti ovom ekskluzivnom krugu u narednom mjesecu novembru…I pored strogih propisa koji se odnose na provođenje planova pojedinaca po ulasku u kuću, pojedine Zadruge su odlučile zanemariti ovo pravilo. S obzirom na to, Slađa Lazić je otkrila da će njena poznanica Maja Marinković ući u kuću tokom novembra meseca.

 

 

Nadalje, Slađa je nagovijestila mogućnost da se u sljedećem mjesecu februaru kući pridruže brojni pojedinci. Pored toga, Slađa Lazić je izrazila uverenje da i Stanija treba da bude deo emisije. Jasno je da će produkcijska ekipa ne štedjeti da ubijedi Dobrojevićku da se pred kamerama suoči s Aneli Ahmić povodom navoda da je “ukrala” svog supruga. Proslavljeni reper Nenad Aleksić Ša sinoć je debitovao u rijalitiju “Elita”.

 

 

 

Prema pouzdanim izvorima, uključujući i same učesnike koji su dijelili insajderske informacije, otkriveno je da je samo nekoliko dana prije, drugi učesnik po imenu Matora već nagovijestio reperov nadolazeći ulazak u emisiju. Na osnovu vjerodostojnih izvora i izjava iz prve ruke uključenih takmičara, otkriveno je da je samo nekoliko dana ranije, Matora, jedna od učesnica emisije, suptilno aludirala na predstojeći dolazak poznatog repera poznatog kao Ša.

 

Nagađanja oko ovog otkrića postepeno su se transformisala u stvarnost, ostavljajući kolege takmičare i publiku u čistom strahu dok je Sa konačno ušao u emisiju. Veličina ovog značajnog događaja nije prošla nezapaženo, jer je ubrzo izazvala široku pažnju i izazvala opširne razgovore među brojnim medijima, uključujući i uglednu publikaciju Blic.