Iako se nedavno porodila, Jelena Radanović je uspela da besprekorno izvede liniju. Supruga Slobe Radanovića na popularnoj platformi za razmjenu fotografija Instagramu često dijeli snimke koje prikazuju njenu dnevnu rutinu. Štaviše, često se prepušta samohvali i uživa u prikazivanju svog fizičkog izgleda svojim pratiocima. Jelena je proteklih dana u društvu svog voljenog sina Damjana krenula na divno putovanje u živopisnu destinaciju Crne Gore. Iskoristivši svoje ležerne trenutke, prepustili su se spokojnoj lepoti plaže uz melodično pevačevo društvo.

 

Jelena Radanović odlučila je da skine odevne predmete, otkrivajući svoju golu kožu. Na fotografiji snimljenoj sa njenog Instagram naloga, vidi se da se skinula, simbolizujući trenutak oslobođenja i ranjivosti. Ovaj događaj dogodio se baš juče kada su Jelena i njeni pratioci odabrali da vreme provedu na bazenu, baveći se osvežavajućim plivanjem uz naslednika.

 

Međutim, u radosnoj atmosferi, Jelenina zanosna građa je zaista privukla pažnju svih, zauzimajući centralno mesto i ostavljajući trajni utisak. Jelena je samouvereno obukla jarki kupaći kostim ukrašen upadljivim životinjskim uzorkom, zbog čega su se glave okretale gde god da je stigla. Dok je kupaći kostim naglašavao njene zamamne obline, njena stražnja strana je bila ta koja je zaista ukrala svjetla reflektora, jer je bila istaknuta u ukusnom paru tangica.

 

 

Sloba Radanović samouvereno je stao uz sina na fotografiji, koja je svojim zadivljujućim prisustvom osvojila srca mnogih. Elegantno okrenuta leđima, odisala je osećajem ponosa koji je duboko odjeknuo kod posmatrača. Slika koju je na Instagramu podelila jeja.radanović odmah je privukla pažnju brojnih obožavalaca koji nisu mogli da odole njenom nepobitnom šarmu. Brojni su komentari kao što su “Bomba”, “Blago Slobi”, “Mamasita”, “Pretty”.

Preporučujemo