Zadivljujući video očaravajuće Rade Manojlović nedavno je osvanuo na ogromnom internetu. Na ovom očaravajućem snimku, poznata pevačica besprekorno izvodi svoj prepoznatljivi hit, “Makedonska devojka”, izazivajući osećaj nostalgije i kulturnog ponosa. Međutim, nakon detaljnijeg proučavanja, otkriva se neočekivani preokret – stihovi, nekada poznati i negovani, misteriozno su prošli kroz suptilnu metamorfozu.

 

 

Umjesto da koriste izraz “kitka šarena”, koji nosi živu i šarenu konotaciju, pojedinci su ga zamijenili frazom koja je zvučala kao “ki*a šarena”. Ova promjena je, međutim, izazvala intenzivno neodobravanje i široku kritiku zajednice. Međutim, kako se priča rasplitala, postalo je očigledno da je njihov nastup neočekivano skrenuo niz izdajnički put nesreća, a sve zbog nepredviđenog tehničkog kvara koji je mučio njihovu nekada besprijekornu pozornicu.

 

 

 

Moja reputacija muzičara je oduvek bila sinonim za gracioznost i prefinjenost, jer sam se čvrsto suzdržavao od upotrebe neukusnog i grubog jezika u svojim melodijskim kompozicijama. Nezamislivo mi je čak i da proniknem u ideju da se ovakvim svetogrdnim izvođenjem ukalja veličina najvećeg makedonskog hita. Pevačicin glas je odjeknuo prostorijom, pun frustracije dok su objašnjavali tehnički kvar koji se dogodio. Krivac za ovu zvučnu smetnju bio je niko drugi do neispravan kabl i problematičan adapter.

 

Na pevačicinu užasnutost, sudbina se urotila protiv njih, zbog čega se prevremeni lom poklopio upravo sa izgovorom ključne reči, otpevane sa iskrenim emocijama. Duboko kajući se, pevačica je izrazila iskrenu želju da nikoga ne uvredi, jer su bili svesni da je takvo ponašanje protivno njihovoj prirodi. Osim toga, ako zadubite u dubine YouTube-a, naići ćete na riznicu Radininih prošlih izvođenja ove zadivljujuće pjesme. Svakim izvođenjem ona vas maestralno vraća u prošlost, vjerno vaskrsavajući suštinu svoje originalne kompozicije.

Preporučujemo