Doris Dragović, renomirana hrvatska pop pevačica, postala je istaknuta u regionu sa hitovima na top listama poput “Marija Magdalena”, “Robujem” i “Malo mi za sriću triba”. Prikazujući svoj talenat na globalnoj platformi, ponosno je predstavljala Jugoslaviju na prestižnom takmičenju za Pesmu Evrovizije 1986. godine sa zadivljujućom pesmom Željo moja. Kasnije, 1999. godine, ponovo je predstavljala Hrvatsku na istom cijenjenom takmičenju, postigavši ​​zapaženo četvrto mjesto sa svojim senzacionalnim hitom “Marija Magdalena”.

 

Dok je Doris Dragović vodila diskretan lični život, nadaleko je poznato da je njen sin Borna Budimir uspješno ušao u treću deceniju života, a budućnost čvrsto drži u njegovim sposobnim rukama. Više medijskih izvora opširno je dokumentovalo njegovu akademsku pozadinu. Uspješno je završio studije na Filozofskom fakultetu, pokazujući duboku strast prema filmskoj umjetnosti.

 

 

Vrijedi napomenuti, međutim, da on nepokolebljivo izražava svoje nezainteresovanost za popularnu kulturu. Uprkos svojoj ravnodušnosti prema muzici, on nepokolebljivo pruža svoju nepokolebljivu podršku visoko cenjenom balkanskom pevaču, koji je dostigao nivo dostignuća sličan onom njegovog proslavljenog oca, Mari Budimira, cenjenog vaterpoliste. Potomstvo Marije Budimir i Doris Dragović direktan je proizvod duboke romanse između vrhunskog sportiste i proslavljenog muzičara, koja je započela 1989. godine. Samo godinu dana kasnije, uslijedila je svadbena ceremonija koja izaziva strahopoštovanje.

 

 Pevač hrabro deli fotografije iz detinjstva sa svojim pratiocima na Instagramu, ne pokazujući strah. Međutim, javnost je nedavno otkrila sina Doris Dragović kroz zadivljujući video na YouTube-u. Prije nekog vremena Borna je pokazao svoju izuzetnu sposobnost artikulacije i svoju urođenu privlačnost naslijeđenu od svojih roditelja u video-snimku koji podstiče na razmišljanje u kojem se raspravlja o ukrštanju filozofije i filma.

Preporučujemo