Mirko Šijan, poznat po porodičnom poreklu i zajednici sa Bojanom Rodić, izazvao je značajnu pažnju javnosti. Bojana Rodić, prepoznata kao Bogdanina sestra, u srpskim medijima dobila je nadimak srpske Kardašijan. Mirko je samouvereno odlučio da oda počast svom sjajnom ocu Zoranu darivanjem svog prvenca sa istim imenom.

 

Zoran je bio nadaleko prepoznat kao zastrašujuća prisutnost na užurbanim beogradskim ulicama tokom 1990-ih. Njegovo upečatljivo prisustvo u medijima prvenstveno je zaslužno za njegovu vezu visokog profila sa renomiranom pevačicom, što ga je učinilo istaknutom figurom. Nažalost, njihova strastvena priča naglo se završila kada je otišao od Goce, svoje nekadašnje voljene, po njenu intimnu poverenicu i komšijsku poznanicu Goranu. Zoran se samouvereno oženio Goranom, koji im je na svet doneo sina samo tri nedelje pre nego što je Zoran tragično izgubio život dok je strpljivo čekao zeleno svetlo u autu na semaforu.

 

Zoran je 1996. godine prekinuo vezu sa Gocom, majkom njegovo dvoje dece, ćerke Zorane i sina Mirka. Ubrzo nakon toga, stupio je u novu i ispunjenu vezu sa Goranom, s kojim se oženio tri godine kasnije. Nažalost, njihova radost je kratko trajala zbog tragičnog događaja koji je rezultirao Zoranovom preranom smrću. Očevim stopama hrabro je krenuo i Zoranov najmlađi sin Vukašin. Pre nekoliko godina uhapšen je zajedno sa svoja dva saputnika zbog učešća u pucnjavi na Novom Beogradu. Uz to, prije otprilike godinu i po dana priveden je zbog držanja nezakonitih sredstava.

 

Nadalje, policija ga je više puta privodila zbog učešća u tučama i nasilnim sukobima. Gocina majka nikada nije intervenisala u druženju svoje dece sa Vukašinom, a čvrsto je verovala da je Gorana odgovorna za propast njene porodice. Uprkos tome, Goca je jasno dala do znanja da nema neprijateljstva prema Goranu i da joj je sve oprostila. Međutim, Goca je istakla i da nije zaboravila Goranove postupke.

Preporučujemo