Bivša zadrugarka Slađana Lazić, nadaleko poznata kao Slađa Poršelina ili Slađa Blinda, sinoć je samouvereno gostovala u popularnoj emisiji “Narod pita” koju vodi Darko Tanasijević. Atmosfera je bila napeta jer se Slađa žestoko posvađala sa kolegom Lepim Mićom, koji je želeo da razotkrije njeno prijateljstvo sa Majom Marinković.

 

Ne samo da je rasprava zaokupila publiku, već je pažnju izazvao i Slađin modni izbor, a na njega se osvrnuo i kolega gost Lazar Čolić Zola, koji se oduševljeno uključio u razgovor. “Pažljivo pratim vaše postupke. Nekima će možda biti nekonvencionalno da se žena oblači kao Surajana, ali znam da ne mogu predvidjeti njenu buduću putanju.”

 

Važno je napomenuti: Brinda će prema Zolinim rečima nadmašiti Stanyu u narednim godinama, a mnogima je bilo jasno da Suraja ispod svoje smele haljine nije nosila donji veš. Bio je trenutak kada joj je posmatrač odrezao stidno područje dok je pokazivala svoju modu i figuru. Slađa se ne samo pripremila za izložbu haljina, već je predstavila i nešto drugo što je odmah steklo popularnost na više društvenih mreža. Više uzbudljivog sadržaja možete pronaći u nastavku. Vrijedi napomenuti da je Slađa Lazić identifikovana kao potencijalni kandidat za Elitu, poznatiju kao Zadrugu, u njenoj iščekivanoj sedmoj sezoni. Dugo se spekulisalo o tačnom datumu početka sedme sezone “Zadruge”.

 

Produkcijski tim je zvanično objavio. Početak rijalitija zakazan je za 21 sat. 3. septembra ove godine. Pored pomenutih značajnih ličnosti čije je učešće potvrđeno, Milene Kačavende, Marka Đedovića i Mensura Ajdarpašića, “Elita” će dočekati i još jednog učesnika. Emisiji se pridružuje Aleksandar Požgaj, bivši političar i učesnik rijalitija koji je i ranije plijenio pažnju javnosti.