Seka Aleksić doživjela je gubitak predanog suradnika s kojom je krenula na put etabliranja modnog brenda.

Nakon višemjesečnih nagađanja o njezinom privatnom životu, pjevačica je donijela odluku o prekidu veze sa Stanislavom Zakićem, koji je i njezin kreativni direktor i direktor brenda koji je osnovala. Nakon njegove objave na mreži Iks brzo su krenula nagađanja o njihovoj vezi.

Intrigantan aspekt ove situacije je osnivanje modnog brenda Seke u suradnji sa Stanislavom. Zanimljivo, modni stručnjaci u zadnje vrijeme hvale njezin stajling koji je bio pod Stanislavovim nadzorom.

Korisnici mreže Iks istaknuli su i jednu neobičnu nedosljednost: Stanislav je prestao surađivati ​​sa Sekom prije izlaska njezina albuma. Prema pouzdanom insajderu, doznali smo da je Zakić za angažman s pjevačicom dobio mjesečnu plaću od 3000 eura.

Osim toga, služio joj je kao stalni pratilac tijekom osobnih i profesionalnih putovanja. Kako je njihova veza jačala, on je evoluirao u jednog od njezinih najbližih ljudi od povjerenja, zbog čega mu je pjevačica velikodušno poklonila potpuno namješten stan u kojem trenutno živi.

Doznaje se da će Sekina daljnja glavna pažnja biti njezina karijera, zbog čega je brend povjerila Zakiću. Sjedište brenda nalazi se u lokalu u Ustaničkoj ulici koji je iznajmljivala na mjesečnoj bazi.

Preporučujemo