Seka i Veljko su jedan od najdugovječnijih parova na cijeloj estradi. Njih dvoje su u braku preko 15 godina, a do sada su dobili dva sina. Žive u Staroj Paazovi, gdje su napravili svoju malu oazu mira. Pobjegli su od gradske gužve i vreve, tako da se tamo osjećaju više nego dobro.

Glasine o skorom razvodu Seke Aleksić zahuktale su se nakon objave na Twitteru u kojoj se sugerira da pjevačica i njezin partner samo glume sreću. Nažalost, ova informacija nije zaokupila samo pozornost javnosti i Sekinih obožavatelja nego i medija, koji su dodatno propagirali uvjerenje da njezin dugogodišnji partner, s kojim ima sinove Jakova i Jovana, možda ima još jednu ženu i dijete – navodno njihovo dadilja. Čim je isplivao negativan kontekst oko braka Seke Aleksić, ona je zauzela stav i oštro demantirala navode, istaknuvši svetost njihove veze i pozvala sve da se suzdrže od širenja neistina. Unatoč njenom trudu, mediji su ustrajali u istrazi i otkrili da se Sekin partner u to vrijeme doista iselio iz vile koju su zajednički izgradili u Staroj Pazovi.

Suprotno Paparazzovim tvrdnjama i uvjerenjima, treba napomenuti da se on nije preselio sam, već s pjevačicom i njihovom djecom, jer su već dulje vrijeme u fazi renoviranja kuće. Nagađa se da Seka u potpunosti preuređuje interijer njihove rezidencije, s ciljem da ga učini još zadivljujućim nego prije, unatoč tome što je već prizor za vidjeti. Za one koji ne znaju, balkanska senzacija posjeduje veličanstvenu dvokatnicu, koja se može pohvaliti velikim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom koja bi se lako mogla zamijeniti za nešto iz sapunice.

Na prvom katu nalaze se spavaće sobe, kupaonice i diva vrijedan walk-in ormar koji podsjeća na studio apartman. Mnoge zanimaju njezini planovi, no razloga za brigu nema jer je Seka poznata po tome što intimne trenutke iz svog života dijeli sa svojom vjernom bazom obožavatelja, koja premašuje dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Ne zaboravimo, pjevačica Seka Aleksić nedavno je odgovorila glumici Mirjani Karanović na srdačne opaske na račun obitelji i djece.

U razgovoru za “Una TV” Mirjana je iznijela svoje mišljenje o djeci, istaknuvši da, iako nemaju svoju, čvrsto vjeruje da je obitelj najsigurnije okruženje za njih. Polazeći od vlastitog iskustva bivšeg djeteta, snažno se zalaže za bezuvjetnu ljubav kao temeljni aspekt odgoja djeteta. Seka je, nakon što je čula Mirjaninu iskrenu izjavu, to podijelila u svom storiju i dodala svoju reakciju.

Seka je izrazila želju da ženu zagrli od srca, na što upućuju njene ispisane riječi uz emotikon srca.

Preporučujemo