Večeras je publiku i žiri oduševila opet Šejla Zonić, jedna od najboljih učesnica ovosezonske “Zvezde Granda”. Tijekom večeri Zonić je debitirala izvodeći pjesme “Vazduh koji dišem” i “Da sam ptica”.

Šejla je uspjela osigurati svih šest glasova žirija, postigavši ​​najvišu ocjenu. Na zahtjev Saše Popovića, Šejla je dvaput ljubazno izvela još jednu pjesmu, i to “Omer beže, koju su je zamolili da ubuduće ponovo pjeva.

Žiri takmičenja “Zvezde Granda” uporno oduševljava nastupima Šejle Zonić, nekadašnje članice Divanhane. Prema Đorđu Davidu, postoje dva različita oblika privlačnosti. Jedan je fizička privlačnost pokazana na pozornici, dok je drugi zadivljujući šarm koji proizlazi iz vokala i prenesenih sirovih emocija.

Ova zadivljujuća kvaliteta ima moć potpuno očarati publiku, čineći je bespomoćnom pred prikazanom pričom. Po mom mišljenju, to je ono što natjecatelje izdvaja i zaslužuje mjesto u finalu. Za nekoga je ključno priznati svoju pjevačku snagu, sposobnost izazivanja emocija i besprijekornu fuziju svih tih elemenata.

Preporučujemo