Nikola Rokvić i Bojana Barović, par poznat po nevjerovatnoj sreći, nisu gubili vrijeme da još jednom prenesu svoju radosnu objavu. Zrak je bio ispunjen iščekivanjem dok su otkrili još jednu divnu vijest.

 

Atmosfera koja ih je okruživala bila je puna uzbuđenja zbog onoga što će doći. Svako je oko bilo uprto u par, željno da baci pogled na njihov sljedeći nalet sreće. Soba je bila ukrašena živopisnim ukrasima, odražavajući njihove živahne ličnosti i živu energiju koja je ispunjavala prostor.

Starija ćerka Nikole Rokvić i Bojane Barović, Leona, 8. avgusta proslavila je sedmi rođendan, a nekoliko dana kasnije usledila je rođendanska ćurka baš onakva kakvu je slavljenica zamislila, a roditelji su se potrudili da joj sve želje ispune. Najbitnije za Leonu bilo je da joj dođu svi drugari, a proslava se održala u jednoj beogradskoj igraonici dovoljno velikoj da primi sve drage ljude koji su dobili pozivnicu za tematske parti. Ambijent je bio bajkovito dekorisan, baš po meri jedne tatine princeze – dakle roze tonovi su preovadali. Kako je sada već velika devojka, slavljenica se sa drugarima igrala društvenih igara, a zabavište nije bilo kraja.

 

Starija ćerka Nikole Rokvić bila je neodoljiva u romantičnoj roze haljinici sa kragnicom, baš kao i njena mlađa sestra Angelina, dok se mama odlučila za nežnu roze boju. Nekadašnja manekenka je blistala u romantičnoj haljinici sa talasima u kosi. Ponosni tata Nikola i njihov sin Simeon uskladili su odevne kombinacije pa su uz bele lanene košulje uparili bermude. Atmosfera je dostigla vrhunac kada je pred slavljenicu izneta torta na nekoliko spratova sa prskalicama i jednorozima.

Preporučujemo