Saška Đoković, koja se graciozno uživa u blaženstvu braka sa cijenjenim bratom Novaka Đokovića, nedavno je otkrila duboku suštinu Đorđevog lika unutar svete bračne veze. Kroz zadivljujuću Instagram priču, umjetno je artikulirala transformativni utjecaj koji je on imao na njen život. I na kraju, moj voljeni Djonga. On je za mene bio primjer idealnog načina na koji svaki muškarac treba da se ophodi prema svojoj djevojci, a kasnije i prema ženi. Ranije sam stalno bila u žurbi, bez osjećaja pripadnosti, uvjerena da sve mogu sama bez pomoći drugih. Moja energija je bila nemirna, a emocije nestalne.

 

Međutim, kada je ušao u moj život, poremetio je krhku ravnotežu koju sam postigao. Podario mi je osjećaj spokoja i istinske emocije, što je dovelo do najneobičnijih iskustava. Istinska sreća se nalazi u ovom haotičnom svetu kada imate svoju posebnu osobu, nekoga ko vas bezuslovno voli i na koga se možete osloniti u svakom trenutku. Ove iskrene reči bile su Saškina iskrena počast svom obožavanom suprugu…

 

Dubina ovih emocija je neosporna, ne ostavljajući sumnju da su Dijana i Srđan duboko dirnuti iskrenim izrazom lica njihove snahe, uprkos njenom nedavnom dodavanju u njihovu porodicu. Tokom intervjua koje je Saška ljubazno odobravala, dosledno je isticala i stavljala u prvi plan Gioletovu izuzetnu nežnost, kvalitet koji naizgled dele Nolet i cenjeni treći brat Marko, koji trenutno boravi u inostranstvu. Prije nekoliko mjeseci uvaženu porodicu Đoković uljepšao je izuzetan dodatak – novorođeni sin Dijane i voljene snaje Srđana Đokovića.

 

Ovaj blagosloveni događaj, koji je odjekivao neizrecivom radošću, podario im je neopisivu sreću. Kako su Stefan i Tara, njihova dva prethodna potomka, srdačno dočekani na svetu, dolazak mladog Aleksandra sada označava dolazak trećeg unuka, priliku koja se vatreno proslavlja, obavijajući njihova srca punim oduševljenjem bezbroj dana.

Preporučujemo