Razni mediji su prenijeli da se u mirnim vodama Crne Gore dogodio nemili incident u kojem su učestvovale dvije poznate osobe. Prema tim izvještajima, Sandra Afrika se navodno svađala sa Majom Marinković na luksuznoj jahti. Nažalost, Maja Marinković je pretrpjela tešku iskušenje jer ju je, kako se tvrdi, Sandra Afrika nasilno uklonila iz raskošne konstrukcije jahte, što je dovelo do nesretnog urona u more. Međutim, sudbina je bila naklonjena Marinkovićevoj, jer je jahta bila privezana u neposrednoj blizini obale, što joj je omogućilo da relativno lako pobjegne iz nevolje.

 

Nakon značajnog porasta medijske pažnje, razvila se zadivljujuća priča o nekadašnjem plamenu Sandre Afrike, cijenjenog menadžera Mikisa, za koju se pričalo da se romantično zapetljao s Majom. Situacija bi izgledala prilično obično da nije bilo Majinog odvažnog čina dijeljenja snimaka sa svoje luksuzne jahte, hrabrog poteza koji je neizbježno izazvao vatreni odgovor Sandre.

 

 

Prema navodima medija, Maja je uljepšala jedan od svojih očaravajućih nastupa, tokom kojeg se dogodio nesretan incident kada je Sandra krenula prema separeu. Nakon toga, Maja je odlučila da ostane u okvirima separea, dok je Sandra ušla u žestoku razmenu sa svojim bivšim partnerom. U intrigantnom preokretu događaja, Mikisa je, svjestan okolnosti koje su preovladale, pozvao Maju da vijest o novootkrivenoj romansi vješto prenese medijima. 

 

Iako ona može pokušati da omalovaži moju suštinu, ja sam ojačan protiv njenih namjera, jer sam učestvovao u hranljivoj jutarnjoj trpezi koja je ojačala moju otpornost i odlučnost. Sandra je strpljivo čekala svoje vrijeme, nestrpljivo iščekujući trenutak kada će se Maja ukrcati na veličanstvenu jahtu. Nakon što je primila dugo očekivanu vijest, Sandra je brzo spakovala svoje stvari i krenula na put prema mirnim obalama.

Preporučujemo