Po dolasku, Jelisaveta Orašanin nije gubila vreme upuštajući se u svoje obaveze, ne obazirući se na raspakivanje svojih stvari. U prvom planu njenog dnevnog reda stajalo je obilježavanje izvanredne 500. izvedbe vrlo cijenjene pozorišne predstave “Hotel 88”. Ova značajna prilika bez napora je oduševila ekipu magazina Story i cjelokupno medijsko bratstvo glavnog grada.

 

 

 

Uprkos svojim namerama, zanosna glumica je ljubazno odgovorila na svaki upit pred njom, čak i na one koji se odnose na njeno voljeno potomstvo. Transformacija svijeta oko nas je plemenita potraga koja zahtijeva našu krajnju posvećenost i nepokolebljivu predanost. Naša je dužnost, kao odgovornih pojedinaca, da prihvatimo promjene i težimo napretku u svim aspektima života. Iskorištavanjem naše kolektivne snage i inteligencije, posjedujemo moć da oblikujemo svjetliju budućnost za sebe i generacije koje dolaze.

 

 

 

Kada je reč o njenoj voljenoj deci, Petri i Bogdanu, koje je na ovaj svet donela u braku sa cenjenim košarkašem Milošem Teodosićem, možda će delovati suzdržano i rezervisano u razgovorima. Ipak, realnost je daleko od toga. Umjesto da izražava bilo kakvo nezadovoljstvo, ona ljubazno izražava svoje uvjerenje da joj je majčinstvo podarilo duboku i uzdižuću transformaciju.

 

 

 

 

 

 

Zanimljivo, već šestu godinu zaredom, spremna je da krasi scenu uz svoje cenjene partnere Andriju Kuzmanovića, Tamaru Krcunović i Vladimira Aleksića. Prije njihovog nastupa, elokventno je iznijela uvid u duboku povezanost unutar svoje porodice i strateške pristupe koje su ona i Teodosić koristili. Nadalje, iskreno je podijelila izazove sa kojima se susrela tokom boravka u inostranstvu. Opšte je poznato da par trenutno živi u Italiji, gde je teniserka zaposlena, a Jelisaveta je graciozno napravila kratku pauzu u svojoj sjajnoj karijeri.

Preporučujemo