Zorica Brunclik i njezin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš ljubazno su nas pozvali u svoj dom i otkrili nam najosobnije aspekte boravka.

Točnije, Zorica i Kemiš odlučili su da svoju spavaću sobu i kupaonicu do ovog trenutka javno ne izlažu, unatoč tome što su dijelili poglede iz svog doma na drugim mjestima.

Spavaća soba odiše bajkovitim ambijentom, sa skladnim spojem bijele, ružičaste i zlatne boje. Kupaonica sa centralno postavljenim jacuzzijem, dvije wc školjke i dva umivaonika, uz personalizirane ručnike i brojne zadivljujuće detalje, nedvojbeno će vas ostaviti bez riječi.

Otkako je 1985. u braku, ovaj glazbeni par ostao je otporan, odolijevajući svim izazovima koji su im se našli na putu. Svoj odnos s ljubavlju njeguju u svom domu u Krnjači, pedantno ga opremajući kako bi svaki detalj odražavao njihov osobni ukus i sklonosti.

Tijekom jedne obiteljske proslave imali smo priliku vidjeti prostran blagovaonski stol u dnevnom boravku putem Zoričinog Instagram profila, gdje je podijelila svoje pripreme.

Zorica i Kemiš posjeduju veliko i lijepo dvorište u kojem se nalazi i prekrasan bazen. Kada je vrijeme toplo, udobne ležaljke strateški su raspoređene oko bazena, dok je cijelo dvorište obavijeno bujnom vegetacijom i visokim stablima čije ga krošnje štite od znatiželjnih pogleda znatiželjnih promatrača.

Preporučujemo