Prva supruga Dače Ikodinovića je majka njegove starije ćerke, koju mnogi smatraju lepšom od Nate i Maje.Danilo Ikodinović se samouvereno povukao iz profesionalne karijere pre više od deceniju i po. Od tada strateški bira javno pojavljivanje isključivo zbog značajnih najava. Uprkos njegovom selektivnom pristupu, mediji su ga stalno držali na oku, posebno tokom njegovog razvoda od Barbike iz Novog Sada.

 

Iako je njihova veza bila predmet mnogih diskusija, nadaleko je poznato da su uspješno zajedno roditeljstvo svoje kćerke Hane. Bivša vaterpolista samouvereno je otkrila pravu sreću uz odbojkašicu Maju Ognjenović. Njihova ljubav i skladan brak godinama im donose ogromnu radost. Svesrdno se podržavaju, a Dača otvoreno izražava veliku zahvalnost za Majino prisustvo u njegovom životu.

 

Pošto je doživeo dva neuspešna braka, on samouvereno tvrdi da je u njoj pronašao sve što je želeo. Zaista, istina je. Ne samo da je sportista oženjen pre Nataše, već je i prva supruga Dače Ikodinovića ostala enigma za javnost. Sve što se o njoj zna je njeno ime. Anja se sa Dačom venčala 2000. godine, blagoslovivši mu ćerku po imenu Andrea, koja je od tada procvetala u mladu ženu. Međutim, ovaj sindikat je kratko trajao, te su se sporazumno razišli 2003. godine.

 

Do sada je samo razgovarao o ženi koja mu je poverila najstariju ćerku Daču u vreme kada se odvijao njegov razvod od Nataše Bekvalac koji je bio veoma popularan. Moja prva žena je neosporno lijepa, pa je zbunjujuće zašto niko nije pisao o njoj. Oni koji traže senzacionalnu priču nesumnjivo će pronaći ono što traže, što sam tada samouvjereno podijelio s lokalnim medijima.

Preporučujemo