Popularni crnogorski glumac Lazar Ristovski je za karijere napravio ono što većina glumaca neće učiniti ni za dva života. Njegov pribvatni život je pod lupom javnosti, iz prostoga razloga jer se razveo od Danice, te je prekrižio svoja dva sina koja ima sa njom. Na sve to, uplovio je u emotivnu vezu sa 39 godišnjom srpskom glumicom.

Javnost pleni vezom Lazara Ristovskog, glumca, i njegove mlađe koleginice Anice Lazić, koja je od njega mlađa 39 godina. Kao rezultat toga, njihove objave na društvenim mrežama dobijaju značajan broj lajkova i komentara.

Otvoreno pokazuju svoju naklonost i često dijele fotografije koje živopisno ilustruju dubinu njihove ljubavi jedno prema drugom.

Anica je nedavno na društvenim mrežama podijelila sliku na kojoj su ona i njen partner zagrljeni na brodu. Nakon potvrde njihove veze, Ristovski se aktivno bavila svojim objavama na Instagramu, ostavljajući brojne komentare.

Uprkos značajnoj razlici u godinama između njih, 71-godišnji Lazar i 32-godišnja Anica odlučuju da ne dozvole da negativni komentari na društvenim mrežama utiču na njihovu vezu. Umjesto toga, fokusiraju se na to da prihvate svoju ljubav jedno prema drugom. Glumac Lazar Ristovski rado se družio sa koleginicom Anicom Lazić, koja je od njega mlađa 39 godina.

Iznenađujućim preokretom događaja, Lazar je doneo odluku da svoju bivšu suprugu Danicu izbaci iz ekipe serije “Dream Team” i za njen nastavak dovede svoju mnogo mlađu devojku Anicu, što je rezultiralo time da se njih dvoje sada pojavljuju zajedno na ekran u okviru pomenute serije.

Dijalog iz spomenute serije postao je viralan na raznim društvenim mrežama, što je dovelo do porasta online aktivnosti. Ristovski je podijelio intrigantan incident u kojem su mu očevi, koji imaju samo kćeri, prišli sa ponudom od po 100.000 eura u zamjenu za otkrivanje tajne začeća muške djece. Na izjavu Ristovskog, Anica je odgovorila:

“A kakav je proces njihovog stvaranja?” pitala je.

“Da vam to demonstriram?” Ristovski se raspitivao, misleći na razvod koji je uslijedio nakon 42 godine dugog braka.

Lazar je trenutno u romantičnoj vezi sa Anicom, koja je slučajno 39 godina mlađa od njega. Još prošle godine potvrdio je vest o razvodu od bivše supruge Danice Ristovski.

O ovoj temi raspravljati u tabloidima ne bi bilo prikladno, jer je to za nas osjetljiva stvar. Mi smo dva cijenjena umjetnika koji su stigli do kraja našeg zajedničkog puta. Međutim, svako od nas će nastaviti svojim posebnim putevima, koji će se u budućnosti neminovno ukrštati, ali na drugačiji način. Važno je napomenuti da naše razdvajanje nije uzrokovano nevjerom. Umjesto toga, jednostavno smo iscrpili energiju koja nas je nekada povezivala. Iako smo se mogli držati tradicionalnih običaja i ostati zajedno na nastupima, vjerujemo da je zdravije i poštenije učiniti ovaj korak. Nedavno smo primijetili nedostatak strasti, entuzijazma i ljubavi u međusobnim očima, što nas je potaknulo na ovu tešku odluku.

Praćenje i poštovanje vitalnosti života je nesumnjivo izazovno, ali ključno za prevenciju bolesti. Protok životne energije mora se pustiti da teče nesmetano, jer svaki nasilni prekid može dovesti do tragičnih posljedica i ishoda. Kao dvije osobe koje čuvaju svoje dostojanstvo, naše razdvajanje je također provedeno dostojanstveno. Razvod je postao sve zastupljeniji, i iako sam nekada bio suzdržan prema tome, sada vjerujem da je bolje da dvije osobe koje su izgubile želju za zajedničkim životom zatvore to poglavlje i krenu u energetski podmlađene i zdravije živote. Iako možda više ne živimo pod istim krovom nekoliko mjeseci, to ne znači uništenje života koji smo zajedno gradili godinama. Naša djeca će i dalje posjećivati ​​taj dom, kao i mi. Ta kuća će zauvijek ostati otvorena za sve nas.

Preporučujemo