Razotkrivanje prikrivenih porodičnih istina: Seka Aleksić diskretno čuva svoj privatni život, a Veljkovi roditelji upadaju.Bilja Sečivanović je nadaleko cijenjena kao lojalan pouzdanik, koji se dosljedno zauzima za svoje saborce. Međutim, intrigantna je konstatacija da su se i ona i Seka Aleksić svjesno suzdržavale od ukrštanja puteva ili davanja mišljenja jedno o drugom u dužem vremenskom periodu.

 

Osnovni uzrok ostaje prikriven, ali se priča da je nevolja nastala kada je Bilja, prije dosta vremena, stupila u romantičnu vezu sa Rolandom Piljkićem, Sekinim šurkom. Uprkos njihovoj geografskoj razdvojenosti, s tim da je on boravio u Švajcarskoj, a ona u Srbiji, njihova naklonost je opstala. Sklon sam posjećivati ​​njegovu rezidenciju samo za vrijeme raspusta i kada moj sin ne ide u školu, jer je inače češće u našem društvu. Naši sukobi su rijetki, a on izgleda ravnodušan prema našoj razdvojenosti, koju smo vremenom uspjeli riješiti.

 

Povremeno dovodi u pitanje prisustvo brojnih istaknutih pojedinaca u mom životu, poput menadžera i muzičara, razmišljajući da li je moguće da se niko iskreno ne brine za mene. Međutim, samo kada pokažete istinski interes i naklonost, drugi mogu čak razmisliti o uspostavljanju romantične veze.

 

Međutim, Bilja je brzo iznijela svoje suprotno mišljenje. Na pitanje štampe o njenom angažmanu u pripremanju svekrve za reflektore, ona je odlučno razjasnila da je Seka samo njena snaja, dok je ona sama mlada žena, ističući potrebu za ovom razlikom da se biti napravljen. Tada su kružile spekulacije da je Roland bio oženjen tokom njihovog udvaranja, što je navodno uznemirilo Seku. Ipak, Biljana je ove tvrdnje oštro opovrgla.

 

 

 

 

Preporučujemo