Rada Manojlović nije bila samo voljena komšinica u svom rodnom Četerežu, već je uspela da zadobije divljenje i naklonost svojih sugrađana u Beogradu. Ona ne dobija ništa osim reči hvale od svih, jer dosledno odiše prijatnošću i odgovara drugima sa najvećom ljubaznošću, čak i kada njeno sopstveno raspoloženje nije idealno. Žalosno je, kako navode, što je ostala nevezana, jer mnogi vjeruju da bi Milan Stanković bio savršen dečko za nju, iako je to malo kasno shvatila.

Često je posmatram sa sestrom Marijom u društvu. Kako prenose mediji, ona je sada postala njen menadžer, što je odlično. Uvjeren sam da će je zaštititi i podržati, pružajući iskrene savjete i radeći u njenom najboljem interesu.

 

 

Ne znam nikog ko bi mogao reći drugačije. Iskreno, čini mi se da je konačno shvatila da prije svih tih godina nije trebala tako lako pustiti Milana. Bio je tako dobar i čestit mladić i jasno mi je da je u vjeri našao utjehu. Bila je to mudra odluka, jer je po mom mišljenju uvijek bio previše ljubazan i čista srca za karijeru u javnom sektoru.

 

 

Ovo je rekao komšija. Intrigantne detalje iz pevačinog života otkrile su i komšije Rade Manojlović. Apsolutno mrzim tračeve. Desio se jedan incident kada je stigao mladić sa zadivljujućim buketom ruža, a ona ga je željno čekala ispred zgrade. E sad, da li joj je prijatelj ili dečko, ne mogu definitivno reći. Međutim, prije nekoliko mjeseci, ugledao sam je u suzama, izgledala je potpuno iscrpljena i uznemirena. Što se tiče onoga što se dogodilo, samo božansko može istinski shvatiti, kako je rekla jedna mudra starija dama.

Preporučujemo