Zaljubljeni par, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, poznati su po izuzetnom skladu. Nakon godinu dana veze, nakratko su napravili stanku, tijekom koje se Ivan našao u ljubavnoj vezi sa zanosnom balerinom Lidijom.

Lidijini i Ivanovi putevi spojili su se kroz sudjelovanje u produkciji “Cigani lete u nebo”. Ivan Bosiljčić preuzeo je glavnu ulogu u predstavi, dok je Lidija graciozno pridonijela baletnom ansamblu.

Tajna romansa između Ivana i Lidije trajala je nekoliko mjeseci prije nego što je naglo prekinuta. Ivan je zatim obnovio svoju vezu s Jelenom, što je dovelo do njihova braka 2011. Njihova je ljubav učvršćena rođenjem kćeri Nine, što je poslužilo kao ultimativni simbol njihove odanosti.

“Prije više od deset godina dogodio se značajan događaj između Ivana i mene. Našoj je vezi došao kraj uz veliku pozornost medija. Svaki pojedinac imao je svoj narativ, svoj osobni pogled na to je li to opravdano ili ne”, kako je jednom prilikom ispričao Tomašević.

Podsjetimo, brak pjevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića dogodio se diskretno krajem augusta 2011. Slavni par izmijenio je zavjete na svetom crkvenom obredu održanom u Crkvi Presvetog Trojstva u Gornjem Milanovcu.

Preporučujemo