Otkriven je pravi identitet supruga Dragane Mirković, koji rasvetljava poreklo Tonijevog ogromnog bogatstva. Konačno, misterija oko njegovog bogatstva je razotkrivena, ne ostavljajući sumnju kako je stekao tako ogromno bogatstvo.

 

 

Šira javnost još uvek nije upoznata sa pravim identitetom supružnika Dragane Mirković, uprkos njihovoj dobro poznatoj reputaciji para u skladnoj vezi. Opšte je poznato da Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, veoma cijeni svoju privatnost, što dovodi do oskudnosti informacija o njemu. Ipak, osim veze sa poznatom pevačicom, Toni je postigao izuzetan uspeh kao preduzetnik u različitim sektorima.

 

 

Njegova zapažena postignuća mogu se vidjeti posebno u automobilskoj industriji, gdje je napravio značajna ulaganja u prestižnu kompaniju za proizvodnju luksuznih automobila Majbah. Tonijeva izuzetna postignuća su najočitija u automobilskom sektoru, gdje je napravio značajna ulaganja u renomiranog proizvođača luksuznih automobila, Majbah. Štaviše, on je veoma ponosan što je uspešan vlasnik uspešnog građevinskog preduzeća. Dalje pokazujući svoj preduzetnički duh, Toni je, uz DraganU, čak kupio i istorijski dvorac Ebenfurt koji se nalazi u Austriji. Proširujući svoje poslovne poduhvate, Tonijevo vlasništvo proširuje se na prosperitetnu TV DM Sat mrežu, kao i na nekoliko drugih visoko profitabilnih projekata.

Istorijski dvorac Ebenfurt, koji potiče iz 12. vijeka, prostire se na impresivnoj površini od 12.000 kvadratnih metara i ima izvanrednu kulu koja se nalazi na ogromnoj parceli od 1,5 hektara. Toni i Dragana, duboko posvećeni par, svesrdno su posvetili značajnu količinu svojih finansija ambicioznim projektima restauracije ovog zamka koji izaziva strahopoštovanje. Njihova žarka želja je da udahnu novi život njenom nekada veličanstvenom i blistavom postojanju, nastojeći da oživi njegovu nekadašnju slavu i veličanstvenost.

Preporučujemo