Milan Stanković, hrabro odstupajući od scenske karijere, hrabro se upustio u kreiranje fenomenalne numere “Ludilo” za veoma hvaljeni  novi zapanjujući album Jelene Karleuše “Omega”. Ovaj odvažni potez duboko je uticao na Radu Manojlovića, koji se nebrojeno godina uporno zalagala za Milanovu saradnju. Milanova hrabra odluka da sarađuje sa rivalom, sa kojim je održavala zategnute odnose, nanela joj je duboku ranu.Iako su ranije Rada i Milan bili u intimnoj vezi.

 

Ranije je Rada tražila od Milana da joj napravi pesmu, priznajući njegov ogroman talenat i potrebu za moćnim hitom. Međutim, Milan je odlučio da glumi zauzetost i jasno je stavio do znanja da će komponovati samo kada ga pogodi inspiracija. Shvativši da su druge Milanove aktivnosti imale prednost, Rada se suzdržala od pritiska na njega. Sinulo joj je da je izgubio interesovanje za mejnstrim pop kulturu i pažnju koju je ona izazvala.

Priča se da Milan često posećuje manastire i crkve, razmišljajući o ideji da prihvati monaški život. Kada je Rada otkrila da je on komponovao pesmu za Karleušu, nije mogla a da se ne oseti duboko povređenom, doživljavajući to kao izdaju. Ovo osećanje dodatno je pojačano činjenicom da su Rada Manojlović i Milan Stanković zadržali čvrstu vezu i nakon što je njihova romantična veza prekinuta.

 

Njih dvoje dosljedno komuniciraju i nude jedno drugom smjernice, uz potpunu transparentnost i bez skrivenih planova. Rada je bila veoma uznemirena činjenicom da je Jelena na kraju dobila pesmu. Ovo nezadovoljstvo proizilazi iz njihovog zategnutog odnosa, jer je Jelena u više navrata svoj bes usmeravala prema Radi.

 

 

 

Preporučujemo